Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Diş & Ağız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - diş sıkması
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumdiş sıkması

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Ege Berk Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 581
Mesajın Direkt Linki Konu: diş sıkması
    Gönderim Zamanı: 08 Ara 2012 Saat 03:07
Merhaba Hocam,

1-- 4 yaşında oğlum son 1 aydır geceleri dişlerini gıcırdatıyor o esnada elimi dişlerine değdirdim öyle bir sıkmış ki sanki dişleri kırılacak nasıl tedavi edebiliriz... 
2-- yine oğlum (salı günü göz kayması ameliyat olacaktı) bugün öksürüyor ateşi çıktı ve ağızda da koku var sanki nasıl bir yol izlemeliyim...

teşekkürler
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119583
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Ara 2012 Saat 05:13
1- Ic dunyasinin cok karanlik oldugunu gosterir. Kardes kiskancligi, yuva problemleri veya  ustunde asiri baski olmasi gibi.....
2- Pazartesiye kadar atesi devam ederse, ameliyat ertelenir. Eger; agizda pis bir koku farkettiniz ise, hemen antibiyotik baslayin.
Yukarı Dön
Ege Berk Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 581
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ara 2012 Saat 22:41
hocam merhaba,
1- 4 yaşındaki oğlumun ameliyatı ertelendi taki öksürük bitene kadar...40.2 ateşle doktora gittik akciğer filmi idrar kan kültür sayımlarına bakıldı ca.. dol.. dönüşümlü vent... ve klom... antibiyotik kullandık 10 gün... öksürük hiç kesilmedi ve giderek artıyor antibiyotik bittikten sonra gittiğimizde öksürük kesici bir hap yazdı ama almadık bizim yöntemlerle devam ediyoruz ama öksürük boğulurcasına devam ediyor ateş yok gece çok terliyor...
2- oğlumdan 2 gün sonra 11 aylık kızım burun akıntısı ateş ve öksürük başladı balgam var galiba öksürüyor ve sonrasında böyle salyalı bir tükürük çıkartıyor, tabi ağlama nöbetleri, ateş düşürücü veriyorum ve bizim yöntemlere devam ekstradan yapmam gereken birşey varmı hocam 15 gün oldu...kızım daha kötü

Düzenleyen Ege Berk - 21 Ara 2012 Saat 22:47
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119583
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Ara 2012 Saat 04:43
1- Cocugunuz Grip gecirdigi icin, o verilen ilaclar hicbir halta yaramadi...
2- Aman ha obur doktorlarin verdikleri; Astim ilaclarini ve antibiyotikleri vermeyin. Benim anlattiklarimi uygulayin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.