|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
reyyan_melek
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı reyyan_melek
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Sut alerjisi miGönderim Zamanı: 09 Kas 2016 Saat 22:36 |
|
Mrb.dr bey.oğlum suan 5 buçuk aylık.kilosu 7kg.2.900 doğmuştu.1 aydır günde 1 kere 100 ml inek sutu veriyorum çalıştığım için.son 10 gündür mukuslu kaka yapıyor.mail lerde çok beslendiği için demissiniz hep ama benim asıl sorum sut ictiginden beri uyku problemi yaşıyor.gece saat basi uyanıp kendini geriyor.internette bir yazıda inek sutu alerjisinin uyku problemlerine yol açabileceğini okudum.vücudunda herhangi bir döküntü yok ama sadece kollarında ufak sivilce gibi bikac kabardı var.sut alerjisi olabilir mi?birde 10 gündür hiriltili nefes alıyor. Ara ara öksurüyor.burnu tıkalı değil ama.ablasindan grip bulaştı diye düşünmüştüm ama buda sut alerjisinden olabilir yazıyor internette.ama ben size güveniyorum sadece.şimdiden teşekkürler cvbiniz için.
Düzenleyen reyyan_melek - 09 Kas 2016 Saat 22:46 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10 Kas 2016 Saat 01:03 |
|
Grip geciriyor..
Sut allerjisi olsa, agiz ve makat cevresinde kirmizi dokuntuleri olur.. Cok yemese idi, arayi bu kadar guzel kapatamazdi.. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|