|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Chocolatte
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Chocolatte
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Kafa sekliGönderim Zamanı: 14 Kas 2016 Saat 16:30 |
|
hocam merhaba, bebeğim 7 aylık oldu, 6. Ay kontrolünde bıngıldağının kapandığını söyledi hemşire hn. (Benim elime hala 1 tırnak kadar geliyor) ölçümlerine göre de bası büyümemiş görünüyordu ki,yanlış ölçmüşler,ona fazla takılmadım. Sizin boy ve kilo tablonuza göre kilosu az,boyu fazla gibi görünüyor..
Benim sorularım; 1- şu an 7 aylık,bıngıldak kapanırsa ne olur? (Kafa çapı normal büyüyorsa) 2- hep yüzüstü uyuyabildiği için kafası uzun kalmış diyorlar,çıldırıcam,halbuki dengeli yatırmaya çalıştım hep. Sizin fikrinizi almak için nasıl bir fotoğrafını yollayım? 3- bebeğin gelişimi normalse , kafa şeklinin bir önemi var mı? Teşekkürler..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15 Kas 2016 Saat 07:39 |
|
1- Hicbir sey olmaz.. Bu konu sadece yeni bir SAHTEKARLIK yontemidir. Bilhassa Saglik ocaklari( Aile hekimleri) sadece asi icin gelen hastalari kendi Cocuk doktoruna yonlendirebilmek icin bu sekilde aileleri korkutuyorlar.
2- Yuzustu yattigi icin, olusan sivri kafa BUTUN DUNYADA kabul goren, duzgun bir kafa seklidir. Turklerde; "Turk kafasi" olusmus oldugundan, yassi kafayi makbul zannederler. 3- Yoktur.. Senelerdir bu konuyu anlatiyorum.... Onemli olan; kafa capidir, ne bingildagin, nede kafa seklinin bir onemi yoktur. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|