|
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Yazar | |
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07 Nis 2015 Saat 04:31 |
|
Telas edilecek, hicbir sey yok. Yeterki, siz benim; "Kullanmayin" dedigim ilaclari kullanmamis olun..
Testlerle ugrasmayin, cok rahatsiz olmadikca, atesini dusurmeyin. Etrafla ilgilenen, oyun oynayan, yiyen-icebilen bir cocukta telas edilebilecek bir durum olmaz. |
|
![]() |
|
m.kübra
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07 Nis 2015 Saat 07:54 |
|
Hic ilac kullanmadim hocam
Bugunde atesi kendi dustu Kakada kan goruyorum poposu catlaktir diye umid ediyorum catlagi anlamam diye bakmadim poposuna Dr a kan var desem test ister kandan dolayi testte iltihap cikar anti verir bosuna ugrasmis olurum diye testede goturemiyorum Atesi yokken keyfi yerinde istahi pek yok ama surekli beni emiyor artik yettigi kadar sut aliyordur ins Suda pek icmiyor cani isterse Nekadar surer acaba niye gecmiyor hala kafam ona takiliyor Birsuru su kaybetcek diye korkuyorum geceden beri uc kere yapti bile 😔 |
|
![]() |
|
m.kübra
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07 Nis 2015 Saat 18:03 |
|
Kakasinda cok fazla kan var hocam balgamli bir sekilde ve gunde yedi defayi gectide
Testte bol lokosit cikti Bugun diger gunlere gore huzursuz halsizdi pek birseyde yemedi sadece emdi her emdigindede kaka yapti Hele bazi bezleri neredeyse tek kan gibiydi |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08 Nis 2015 Saat 02:54 |
|
SAKIN, bir sey yapmayin, hepsi kendiliginden gececek. Aspirin,Pedifen, Dolven gibi ilaclardan VERMEYIN..
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 08 Nis 2015 Saat 02:54 |
|
![]() |
|
m.kübra
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09 Nis 2015 Saat 22:57 |
|
Dun ve bugun cok azaldi ishal sayisi
Dediginiz gibi geciyor Cok sagolun hocam Esimin lafina uysam antibiyotik vercektim yavruma 👏👏💕💐 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|