|
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Yazar | |
kardelenk
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kardelenk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 01 Şub 2015 Saat 21:17 |
|
Hocam 5. Geceden sonra artik bugun atesi düştü, hafif oksuruk kaldi. Bu forumu ve sizi kesfettigim icin o kadar sansli hissediyorum ki.. Sayenizde calpol disinda hic ilac kullanmadik bugune kadar. Cold mix evde eksik olmuyor. Cevremde o kadar cok tanidigim var ki surekli dr verdi diye ilac veriyorlar.. Anlatiyorsunuz ama...haklisin ama diye devam ediyorlar. Kan tahlili isteyin diyorum .. Ama diye devam eden cumleler. Bunlari niye mi yaziyorum.. Cok uzgun ve sinirliyim su an.. Bu dr.lara mi annelere mi sinirim bilmiyorum. Ben son gunlerde 40 derecelerde bile ates dusurucu vermedim. Allah bana bu sabri verdi cok sukur... Allah butun annelere sabir ve biraz arastirmak icin azim versin.. butun doktorlarimiza da vicdan versin. Vaktinizi aldim hocam icimi doktum :( cok tesekkur ederiz buyuk bir sabirla hep benzer sorularimizi cevapliyorsunuz.. Buradaki dr larimiz 2 dk bizi dinleyemiyorlar.. saygi ve sevgilerimle..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 01 Şub 2015 Saat 22:15 |
|
Tencere yuvarlanir, kapagini bulur... Bosverin, sikmayin caninizi. Her toplum, layik oldugu doktorlari kendisi yaratir.
|
|
![]() |
|
kardelenk
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kardelenk
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14 Şub 2015 Saat 20:12 |
|
|
|
![]() |
|
kardelenk
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kardelenk
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14 Şub 2015 Saat 20:23 |
|
İyi akşamlar hocam,
Hastalığı atlattık derken bu sefer de kusma başladı. dün gece 4-5 defa kustu, bugün butun gün uyudu ve akşam olduğunda gündüz az bir şey yediklerini kustu tekrar. çok hafif ateşi var ..37-38 arası.eski yazılarınızı okudum.. buna istinaden hiç birşey vermiyorum.. yemesi için zorlamıyorum, hiç birşey istemiyor zaten.. arada bir su içiyor. sormak istediğim şu, bir arkadaşa metpamid önermişsiniz.. ondan bulabildik.. ne olur ne olmaz diye... hangi durumda verelim, ya da gerek var mı? saygılarımla hocam, teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14 Şub 2015 Saat 21:43 |
|
Kusma, ama oyle gunde;1-2 kusma degil... Her yedigini kusarsa, kullanin... Onuda kusarsa, Emedur100 fitil kullanin.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|