|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
gokceninannesi
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı gokceninannesi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: ateşGönderim Zamanı: 24 Şub 2015 Saat 19:28 |
|
Merhaba, kızım 26 aylık 3 gündür geçmeyen ateşi var, 38-39bazende 40 oldu ara ara yükselıyor gün icınde. halsiz, iştahsız, hafif burun tıkanıklıgı var, nefes alması normal, bademcıklerını göremıyorum ama dilıde normal acımıyormuş. İdrarı normal,hırıltısi yok anlamadım bu ates nerden gelıyor, doktora götürmedim ama bu hastalıktan önce burnuna ambalaj köpügü sokmustu küçük bi parcası içerde kalmıştı nefesini engellemiyordu bende kendı cıkar dıye düsündüm acaba bu yüzden mi hasta oldu ne önerirsınız. Bırde ayagını yan basmaya başladı bunlarla bı alakası olabılırmı yoksa oyun olarak mı yapıyor. Tesekkür ederım şimdiden.
|
|
![]() |
|
gokceninannesi
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı gokceninannesi
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24 Şub 2015 Saat 22:18 |
|
Hocam mesajı yazdıktan sonra atesdüsürücü verdim. Hastalıgı boyunca bikaç kez verdim cok huysuzlanınca. şimdi uyuyor ve terlemeye başladı kaç gündürhiç terlememişti acaba bu iyilesmeye başladıgını gösterir mi? 2 yıldır ilk kez böyle ateşlendı bu konuda çok deneyımsızim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24 Şub 2015 Saat 23:29 |
|
Ilacla olan terleme, suni bir terleme oldugundan, iyilesmeyi gostermeyebilir.. takip edin.
O ambalaj kopugu; "yabanci cisim" reaksiyonu yaparak; cok pis kokulu; koyu, sari-yesil renkte akinti yapabilir. Diger hastaliklardan farki; Akinti; TEK TARAFLIDIR. Boyle bir durum olursa, KBB'de cikarilmasi gerekir. Cok okumaniz lazim, cok!! |
|
![]() |
|
gokceninannesi
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı gokceninannesi
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Şub 2015 Saat 12:24 |
|
teşekkür ederım cevabınız için. Eşim dayanamadı doktora götürdü ilaç vermiş ama bı tek ateşi var çocugun bi sorun gözüme çarpmıyor. Sultamisılın etken maddeli duocıd antibıyotik birde pedifen şurup ibuprofen. Burnunda bi akıntı yok içten akma ihtimali varmıdır. ne önerirsiniz.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Şub 2015 Saat 18:14 |
|
Akinti yoksa, antibiyotik verilmez...
Burunda "yabanci cisim varsa, CIKARILIR....Burunda yabanci cisim var diye; Antibiyotik VERILMEZ!! Bunlari; doktor diye ortaliga salan devlette kabahat... |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|