|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
tutu
Üye
Kayıt Tarihi: 22 Ara 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Puanlar: 81 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: acil kulak ağrısıGönderim Zamanı: 12 Ara 2015 Saat 18:07 |
|
Kadir bey iyi akşamlar. 7 yaşında kızımın 1 saattir kulak ağrısı var şiddetli. Calpol 6 yaş üstü verdim bir ölçek.burnuda tıkalıydı iliadin damla damlattım 2 şer damla. Ateşi yok. Yutkunurken ağrıyan taraftaki bademciğide acımaya bailadı şimdi. Baktım iltihaplanma falan görülmüyor. Ne yapmamı önerirsiniz.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Ara 2015 Saat 18:29 |
|
Kulak iltihaplari, SADECE Griplerin arkasindan olur... ASLA, bakteriel Farenjitlerden sonra, Orta Kulak Iltihabi olmaz... Tek basina; Iliadin damla yeterlidir.
|
|
![]() |
|
tutu
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Ara 2015 Saat 18:32 |
|
teşekkür ederim kadir bey.Yani grip geçiriyoruz yine. İliadine 3 gün devam edeyim o zaman.
|
|
![]() |
|
tutu
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 Ara 2015 Saat 18:26 |
|
Kadir bey, dünkü kulak ağrısı damla ve calpolden 1 saat sonra geçti. Gece düğer kulak aynı şekilde ağrımaya başladı. Sıcak havlu koydum, calpol ve iliadin verdim.Yine 1 saat gibi geçti. Ama gözü damarlandı ve kanlandı,hafif şişti. İlk defa oluyor böyle bişey. Görüşünüz nedir, doktora götürmedik sizin fikrinizi almadan hocam.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14 Ara 2015 Saat 00:31 |
|
Grip, Oztaki borusunda odem yaptigi gibi, Sinus agizlarinda ve Gozyasi kanalinda da odem yapabilir. Iliadin bu durumlarada iyi gelir.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|