|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
kirazbebek
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kirazbebek
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Kulakta matlasmaGönderim Zamanı: 18 Ara 2015 Saat 11:18 |
|
Merhabakar Kadir Bey,arkadasim uyelik gerceklestiremedigi icin size sormami istedi"10 gun onca kizim sabah 5 te uyanip kulagim agiriyor dedi o an sogan suyuna kulak cubugunu islatip pansuman yaptim gecti dedi. Bi kac sn sonra yine basladi kustu bir kac kere o gun ve baş donmesi oldu . Oglene dogru tamamen gecti. Kulak arada pit pit yapiyor ama dun gecede ateşi cikti ama kulagim agiriyor demedi. Dr goturdum kulakta matlik var dedi.kbb git dedi. Ve bogazda iltihap var dedi antibiyotik yazdi.size danismadan vermek isremedim. Yarin kbb goturecegim. Ama sizin tecrubeleriniz benim icin değerli. Nasil bir yol izlemem gerekiyor. Teşekkürler."kizi 6.5 yasinda
|
|
|
Durulu Günler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 18 Ara 2015 Saat 19:10 |
|
SADECE: Iliadin damla kullansinlar... SAKIN: Antibiyotik kullanmasinlar.. Biliyorsunuz: Iladin damla olacak, sirt ustu yatarken, gunde2x2'ser damla, 3 gun damlatilacak.
|
|
![]() |
|
kirazbebek
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kirazbebek
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 18 Ara 2015 Saat 19:41 |
|
Cok tesekkurler hocam...ben de ayni seyi soylemistim ancak size danismak istedim gene de:)
|
|
|
Durulu Günler
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|