Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Diş & Ağız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Uçuk ve Bağışık Güçlendirici Şurup
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumUçuk ve Bağışık Güçlendirici Şurup

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
özüdoğru Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 539
Mesajın Direkt Linki Konu: Uçuk ve Bağışık Güçlendirici Şurup
    Gönderim Zamanı: 31 Eki 2013 Saat 09:46

Sayın hocam kızımın alt dudak çizgisine yakın yerde uçuk çıktı. Kızım 24 aylık ve ilk defa uçuk çıktı. İlk gördüğümde uçuk kremi kullanmak geldi ama ben kendimde uçuk kremi sürdüğümde uçuğun iyileşme süresi uzuyordu. Uçuk kurumuyor sürekli ıslak şekilde olduğundan bende hemen krem kullanmadım. Birde öncesinde size danışmak daha iyi olur dedim. Eşim eczanede ilaç alırken eczacı bayan bağışık güçlendirici bir şurup tavsiye etmiş. İmmuzinc Şurup . bunu kullanırsanız bağışıklığı güçlenir enfeksiyonlara karşı dirençli olur demiş. Böyle bir şeye gerek varmı ? Birde her şeyi ağzına soktuğu için sanıyorum mikrop kaptı dudağı yoksa bizlerde uçuk yok . yorumlarınız benim için çok önemli sevgi ve saygılarımla.

Yukarı Dön
özüdoğru Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Eki 2013 Saat 16:28
Hocam ben şimdi işteyim kızımın uçuğu sanıyorum biraz su toplar gibi olmuş akşam eczaneden zovirax alıp eve geçeceğim ve hemende süreceğim. İnternetet uçukla ilgili yazıları okuduğumda uçuk ellenip göze temas ettiğinde uçuktaki mikroplar göze zarar veriyormuş. Kızım 24 aylık anneme sakın uçuğu elleyip gözüne felan kaşımasın dedim buna dikkat ediyoruz ama gerçekten bu kadar korkulacak yönü varmı hocam ne olur yanıtlarınızı sabırsızlıkla bekliyeceğim. Saygılarımla.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119629
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Eki 2013 Saat 21:08
Zovirax Ucuk Kremi olanini alin. Ve 4 saatte bir kullanin. GECE 04:de gerekmez.
Immu-Zinc hicbir halta yaramaz, eczacinin uyanikligi!!
Ucuk virusu; bir insana hayati boyunca, bir defa bulasir, hayat boyunca ayni virus dudak hucrelerinde hayatiyetini devam ettirir..
Tafsilatli bilgi, Yazarlar bolumude; "Viruslerin cogalmasi" makalesinde...
Yukarı Dön
özüdoğru Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Eki 2013 Saat 21:27
hocam uçuk kremini aldım sürdüm birde yatarken kullanacağım. Yalnız kafama takılan uçuğu elleyip gözüne dokunursa gerçekten gözde ciddi sorunlara neden oluyor mu ? İnternette uçukla ilgili böyle bir uyarı görünce kafama taktım sizinle paylaşmak istedim korkulacak bir yanı varmı. Teşekkürler
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119629
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Kas 2013 Saat 04:01
Yok o kadarda degil. O is biraz zor.Acik yara olacak, o yaralarda canli virusler olacak, cok kisa zamanda el goze gidecek, falan-filan, biraz uzun is. Ucuk virusunun goze bulasmis oldugu hic hastam olmadi AMA 2 hastamda, gozde Sucicegi cikti, onlarida Zovirax GOZ KREMI ile duzelttik..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.