Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Diş & Ağız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kızımın öksurugu agız kokusu
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkızımın öksurugu agız kokusu

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ysmn Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7
Mesajın Direkt Linki Konu: kızımın öksurugu agız kokusu
    Gönderim Zamanı: 03 Oca 2013 Saat 11:10
merhaba kadır bey bıraz uzunca bır yazım olcak sıze degerlendırırsenız cok sevınırım ucbucuk yasında bır kzım var ılk bır yasında oksuruk ve ates sıkayetınden dr gıttık bronsı baslangıcı dedı agumentın verdı ve bır kez ıcırdım ertesı gun tum vucudunda dokuntu oldu baska bır dr goturdum oyle bır seyın olmadıgını ılacı kullanmamamı soyledı hıcbırsey kullanamdan gecırdık daha sonra bu ay uc gun ates sonunda tekrar vucudunda dokuntu oldu dr goturduk atesten kaynaklı oldugunu vebugaz enfeksıyonu gecırdıgını soyledı ant. calpol plus verdı ates duserse ıkısınıde kullanma dedı ates olmayınca ılac kullanmadık ertesı gun avuc ıclerınde ayaktabanlarında ve agız cevresınde dokuntuler oldu el ayak agız teshısı kondu ve malesef lagopen ılk ant. kullanmıs olduk bunun yanında fenotral alerset ovadrıl kullandık 1 ay kadar surdu burun ıcınde dahı yaralar cıktı eylul ayında krese basladı ılk hafta hemen ates ve oksuruk nedenıyle dr gıttık klamoks brıcanyl verdı ıkısınıde uc gun kadar kullandık cunku az olan oksuruk ılaçları ıcınde yarım saat sonrası cogalıyrdu dr krese basladıgı ıcın cok hastalancagını soyledı uzun zamandır burun akıntısı oksuruk var ates olmadı hıc oksuruk balgamlı degıl gun ıcerısınde bırsey yok cok kosturunca ve uyuduktan bır saat sonra uyanıyor 5 on dk oksurup tekrar uyuyor uzun surdugu ıcın dun dr goturdum bıze alerjık bunyesı oldugunu soyledı bronsıt teshısı koydu ve potansıyel astım adayı oldugunu soyledı verdıgı ıaçları arastırırken burayı gordum dunden berı hemen hemen hepsını okudum dr bızezyrtec ve asıst verdı ıkısınıde kullanmadım dun aksam bal lıman karısımı verdım sabah coldmix sıparıs verdık yanlız kafama takılan agız kokusu var bu durumda ant. kullanmak gerekırmı
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119586
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Oca 2013 Saat 18:54
1 yasindaki bir cocuga; bronsit demesi o doktorun bilgi seviyesini zaten gosteriyor... Hele; Bronsit tedavisi icin antibiyotik kullanmasi isi dahada vahim hale getiriyor.. Bu yasa calpol + verilmez, ilacin icini okuyun. Sadece benim anlattiklarimi uygulayin...
Yukarı Dön
ysmn Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 7
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Oca 2013 Saat 19:32
cevap ıcın tesekkurler bugun coldmıx aldım kullanmaya basladık bırde bal lımon verıyorum dunden berı ınsallah faydasını goruruz
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.