Hocam Merhaba,
30 aylık olan oğlum 15.01 akşamı kreşten döndükten sonra sabaha kadar yaklaşık 12 kez kustu; su dahi içtiğinde hemen kusuyordu. Sabaha doğru hafif ateşi oldu ve su şeklinde kaka yaptı.16.01’de 3 kez kusma, 3 kez ishal oldu; gün içerisinde bazen hafif ateşi oldu. Yemek- içmek istemedi, halsizdi(sabaha doğru 1 kez calpol verdim). Akşam üzeri sağlık ocağına kontrole götürdüm. Kulak-boğazda bir şey yok, bağırsaklar hala hafif hareketli dedi. Ciğerlerinin dinlettim, hafif bir üst solunum yolları enfeksiyonu da geçiriyor dedi. Sizi yaklaşık 10 aydır takip ediyorum, ilaç vermedim; sıvı alımını arttırmaya çalışıyorum. Ciğerlerini dinletme sebebim, bu yıl bitmeyen burun-geniz akıntısı ve öksürüğü.Bir ara göğsünü dinlediğimde nefes alış verişinde “vhuup vhuup” diye sesler geliyordu; 3 gün prospan şurup vermiştim(öksürüğü kesilmemişti ama nefes alış verişindeki sesler geçmişti).
Öksürük için sabahları, akşamları portakal suyu içirmeye çalıyorum. Size yazmak istedim, doğru yolda mıyım ve önereceğiniz bir şey var mıdır?
Saygılar