|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
edefne
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Ateş çok acilGönderim Zamanı: 21 Oca 2015 Saat 05:06 |
|
Kadir bey
Kızım 5 yas 15,5 kg Bugün okul çıkışı bas ağrısı bacak ağrıları ile hafif ateşle başladı sonra ateşi çıktı Akşam 8de 2olcek mor calpol verdim ateş düştü 4 saat sonra tekrar ama bu kez 39a ulaştı Gece 1:30da calpol yine ama h düşürmesi yada yarım saat düştü Şimdi ateş 40,1 ne yapayım Cocuk titriyor Sayıklıyor Ne yapayım |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21 Oca 2015 Saat 18:40 |
|
Grip baslamis... 4-5 gun atesi olacak. SAKIN, Hastane veya doktora gitmeyin.. Benim size ogrettigim; Viral/Bakteriel ayirimi iyi yapin, suphede kalirsaniz, bir "Kan Sayimi" yaptirip, WBC degerini yazin.
5 yasda, WBC: 5.5-15.5 araligindadir.. 15.5 ustu olursa, Antibiyotik baslanir. Dikkat edin, simdi yeni moda; Astim, Bronsit yerine; Zaturre veya Zaturre baslangici gibi komik teshisler koymak. Astim/Bronsiolit gibi tanilarla yapilan sahtekarliklar iyice aciga ciktigindan, bu teshislerin modasi gecti, millet bunleri yemiyor diye, simde herkeze Zaturre diyorlar.. Bir sorun bakalim; Asili(KPA) cocuklar nasil Zaturre oluyorlarmis!! Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 21 Oca 2015 Saat 18:41 |
|
![]() |
|
edefne
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21 Oca 2015 Saat 20:42 |
|
Kadir bey Sizden haber alamayınca doktora gittim. kan tahlil yapıldı. Degerler soyle Lokosit 12.7 max 10 olmalı yazıyor bu listede Hemoglobin 10.5 dusuk Hematokrit 31.5 dusuk Lym% Mp% bınlar dusuk cıkmıs Gr% 88.2 yuksek Lym 1.1 Crp 54.5 yuksek Monotest negatif İdrarda Bulanık Ph 6.5 asit Nitrit negatif Protein (+)pozitif Diğerler normal İdrar mikroskobi de her sahada 10-15lokosit 7-8yassı epitel Sizce ne olabilir? Ne yapmalı? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21 Oca 2015 Saat 22:42 |
|
Grip geciriyor. Hep ayni SAHTEKARLIK devam ediyor... Eriskin Referans degerleri yazilmis.. Bu Doktor-Laboratuvar cetelerini sikayet etmediginizden, yapilan assagilik uc-kagitlari suratlarina vurmadiginizdan, bu sahtekarliklara hep devam edilecek demektir. Artik bu konu ile ilgili baska yazi yazmayacagim, zira sizlerde ANLAMIYORSUNUZ...
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|