|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
meltemceylan_22
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı meltemceylan_22
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: yüksek ateşGönderim Zamanı: 22 Kas 2014 Saat 07:19 |
|
kadir bey oğlum 14 aylık yüksek ateşi var 2 gündür dr ye gittik kan ve idrar tahlili istedi göğsünde hırıltı olduğunu bronşit başlangıcı dedi kandan sadece RDW-SD L*34.72DÜŞÜK,PDW L*8.72 DÜŞÜK MONOSİT% H*15.84 YÜKSEK MONOSİT H*2.594 DÜŞÜK,BUNUN dışında diğer değerler normal öksürük ve duyulur hırıltı yok burun akıntısı nefes zorluğu yok hareketli yemede fazla sorun yok ateşi 40 çıkıyor.dr klamoks antibiyotik,brianly ekspektoron surup 100 ml verdi.burun spreyi ve poliviit vitamin.hastanede serum ilaçlı hava verildi ilaçlar konusunda tedirginliğim var çocuğuma şu ana kadar vitamin ve fitil hariç bir şey vermedim ne yapmalıyım
|
|
![]() |
|
meltemceylan_22
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı meltemceylan_22
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22 Kas 2014 Saat 07:22 |
|
pardon monositler yüksek idrarda sonuçta eser yazıyor birimde negatif yazıyor parmaktan şekere baktılar 109 çıktı normal dediler ama ilaç kullanmazsa bronşit geçmez ağırlaşır dediler şimdi yine ateşi çıktı
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22 Kas 2014 Saat 18:27 |
|
Bronsiti filan yok, o aptallara bir sorun bakalim; Enfeksiyoz Mononukleoz"" diye bir hastalik biliyorlarmi imis!!!!! MONO yuksekligini nasil izah ediyorlarmis...
Bu hastalik viral bir hastalik olup, 1 hafta ates yapabiliyor, tedavisi yoktur. Kendiliginden iyilesir.. Gerisi zaten palavra... |
|
![]() |
|
meltemceylan_22
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı meltemceylan_22
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23 Kas 2014 Saat 01:55 |
|
Allah razı olsun antibiyotiği dedikleri gün 2 kez 2 ölçek verdim sonra vermek içimden gelmemişti zaten ateş tehlikeli olur mu düşürmek için ateş düşürücü şurup yada fitil kullanmalımıyım?ben üzerindekileri azaltıp bol şeyler giydiriyorum eklemlerini hafif nemli bezle siliyorm
|
|
![]() |
|
meltemceylan_22
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı meltemceylan_22
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23 Kas 2014 Saat 02:17 |
|
birde sizin amerikaya gitmenize üzüldüm burda sizin gibi doktorlara ne kadar ihtiyacımız var. ilaç vermeden insan sağlığını düşünen en doğrusu neyse ona karar verebilen ben bebeğimi hangi dr emanet edeyim bir gittik her yeri delik deşik birde üstüne yanlış teşhis ve tedavi insan sağlığı bu kadar ucuz olmamalı
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23 Kas 2014 Saat 18:35 |
|
Bunlar iyi gunleriniz... Bir de; su anda bu nesil doktorlarin yetistirdikleri talebeler var, hele onlar 3-5 sene sonra piyasaya dokulsunler, goreceksiniz, sahtekarlik neymis... Gozunuzu acin, COK OKUYUN... Kendi gobeginizi kendiniz keseceksiniz... Yok baska caresi
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|