Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Ateş
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 6 gün süren ateş
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forum6 gün süren ateş

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
zeynep6 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı zeynep6 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 6 gün süren ateş
    Gönderim Zamanı: 30 Oca 2015 Saat 15:03
merhaba cumartesi gece ateşimiz başladı 38,5 39.5 arası dolven verdim pazar günüde devam edince dr. gittik otrivine pedifen  tylol cold klamoks es 600 verdi boğaz kültürü aldırdı ve 3 gün sonra çıkar dedi ilaçlardan sadece pedifeni kullandım tylol cold yasaklandı diye haberler çıktığı için gittikçe kötü oldu ne hiç yataktan kalkamaz hale geldi kızım ısrarlar uzerine salı akşamı antibiyotiğe başladım çarşamba ve perşembe kullandım ateş halsızlık hala devam ediyordu sizin yazılarınızı okudum dr. 3 günlük dozda geçmezse getirin dedi 3 günlük dozun sonunda ateş sona erdi yani dün akşamdan beri yok kızım 2010 eylül doğumlu suan öksürüğü devam ediyor dr.antibiyotiği bitinceye kadar kullanın dedi ama hala yarıdan fazla var bitinciye kadar kullanmalımıyım bu bakterilerden kaynaklanan bi ateşmiydi antibiyotik kullanmakla doğrumu yapıyorz kullanma süresi doğrumudur.birde antibiyoikten dolayı bozulan bağırsak florası için maflor kulanabilirmiyim antibiyotik kullanırken (ishal yok )yada sizin tavsiye edebileceğiniz bişey varmıdır şimdiden tşk ederim..
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119612
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Oca 2015 Saat 19:08
Agizda; pis bir koku ve Dilinde; kalin bir pas tabakasi hic olmadi ise, KAZIK YEDINIZ demektir...

oksurugun hala devem etmesi; hadisenin, Virutik yani "Grip' oldugunu gosterir.. Kesin kaziklandiniz..
Benim Grip ile ilgili yazilarimi okuyun, yoksa bu kaziklardan daha coooook yersiniz...

Ishal basladi ise; Maflor veya yogurt verin. Ikiside ayni isi gorur.
Yukarı Dön
zeynep6 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı zeynep6 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Oca 2015 Saat 00:33
ağızda koku ve dilinde pas tabakasıda vardı eski yazılarınızda okumuştum bu bilgileri o yüzden birazda cesaretlendim antibiyotik için öksürükte balgam yapısık çıkmıyo gibi o yüzden çıkarmak için sık oksürüyo kusacak gibi oluyo ishalimiz yok mafloru antibiyotikten dolayı bağırsak florasının yenilenmesi için kullanmak istiyodum bide antibiyotik kullanma süresi ne kadar olmalı antibiyotik bitene kadar mı.. 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119612
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Oca 2015 Saat 02:09
Eger, Viral bir hastalikta gereksiz yere Antibiyotik baslanmis ise, her an kesebilirsiniz...
Eger; Bakteriel bir hastalikta verildi ise, en az ates dustukten 1 gun sonrasina kadar vermek dogrudur.
Yukarı Dön
zeynep6 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı zeynep6 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Oca 2015 Saat 10:29
çok teşekkür ederim..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.