|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
zeynep6
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: 6 gün süren ateşGönderim Zamanı: 30 Oca 2015 Saat 15:03 |
|
merhaba cumartesi gece ateşimiz başladı 38,5 39.5 arası dolven verdim pazar günüde devam edince dr. gittik otrivine pedifen tylol cold klamoks es 600 verdi boğaz kültürü aldırdı ve 3 gün sonra çıkar dedi ilaçlardan sadece pedifeni kullandım tylol cold yasaklandı diye haberler çıktığı için gittikçe kötü oldu ne hiç yataktan kalkamaz hale geldi kızım ısrarlar uzerine salı akşamı antibiyotiğe başladım çarşamba ve perşembe kullandım ateş halsızlık hala devam ediyordu sizin yazılarınızı okudum dr. 3 günlük dozda geçmezse getirin dedi 3 günlük dozun sonunda ateş sona erdi yani dün akşamdan beri yok kızım 2010 eylül doğumlu suan öksürüğü devam ediyor dr.antibiyotiği bitinceye kadar kullanın dedi ama hala yarıdan fazla var bitinciye kadar kullanmalımıyım bu bakterilerden kaynaklanan bi ateşmiydi antibiyotik kullanmakla doğrumu yapıyorz kullanma süresi doğrumudur.birde antibiyoikten dolayı bozulan bağırsak florası için maflor kulanabilirmiyim antibiyotik kullanırken (ishal yok )yada sizin tavsiye edebileceğiniz bişey varmıdır şimdiden tşk ederim..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Oca 2015 Saat 19:08 |
|
Agizda; pis bir koku ve Dilinde; kalin bir pas tabakasi hic olmadi ise, KAZIK YEDINIZ demektir...
oksurugun hala devem etmesi; hadisenin, Virutik yani "Grip' oldugunu gosterir.. Kesin kaziklandiniz.. Benim Grip ile ilgili yazilarimi okuyun, yoksa bu kaziklardan daha coooook yersiniz... Ishal basladi ise; Maflor veya yogurt verin. Ikiside ayni isi gorur. |
|
![]() |
|
zeynep6
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 31 Oca 2015 Saat 00:33 |
|
ağızda koku ve dilinde pas tabakasıda vardı eski yazılarınızda okumuştum bu bilgileri o yüzden birazda cesaretlendim antibiyotik için öksürükte balgam yapısık çıkmıyo gibi o yüzden çıkarmak için sık oksürüyo kusacak gibi oluyo ishalimiz yok mafloru antibiyotikten dolayı bağırsak florasının yenilenmesi için kullanmak istiyodum bide antibiyotik kullanma süresi ne kadar olmalı antibiyotik bitene kadar mı..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 31 Oca 2015 Saat 02:09 |
|
Eger, Viral bir hastalikta gereksiz yere Antibiyotik baslanmis ise, her an kesebilirsiniz...
Eger; Bakteriel bir hastalikta verildi ise, en az ates dustukten 1 gun sonrasina kadar vermek dogrudur. |
|
![]() |
|
zeynep6
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 31 Oca 2015 Saat 10:29 |
|
çok teşekkür ederim..
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|