|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
zirfak
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: buşonGönderim Zamanı: 26 Kas 2015 Saat 11:55 |
|
Hocam merhaba
3,5 yaşındaki kızım p.tesinden beri grip ve balgamlı öksürüğü vardı. Limonlu balla geçiriyorduk önceleri. Dün akşam ağlayarak uyandı ve kulak ağrısı başladı. Ateşi yoktu. Hanım acile götürelim dedi ama ateş de olmayınca sabah uzmana götürelim dedim. Evde ağrı kesici olarak minoset varmış onu verdim. Damla olarak rinphant varmış onu sıktım.(ılıadinin pediatrik olanı herhalde prospektüse göre) uyudu ve 2-3 saat sonra tekrar ağlayarak uyandı tekrar minoset verdim ve uyudu. Sabah iyi uyandı ve kulak ağrısının olmadığını söyledi . Gene de doktoruna götürdük. öksürük ve grip için herhangi bir ilaca gerek yok dedi ana kulağında buşon var ve muhtemel onun da arkasında göremiyorum ama iltihap var dedi. Klamoks ve rinphant yazdı. Buşon için gliserin yazdı 3 gün damlatın kbb de temizletelim dedi. Ateş olmadan klamoks kullanmak istemedim ama kulak yıkatma işi için kararsız kaldım. Siz ne dersiniz hocam? Saygılar |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 Kas 2015 Saat 18:08 |
|
Her halukarda, o kulak yikama islemi yapilsin, sakin Antibiyotik kullanmayin.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|