Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Diş & Ağız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - dildeki beyazlık ve birkaçsoru
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumdildeki beyazlık ve birkaçsoru

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
yorgunanne1984 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 103
Mesajın Direkt Linki Konu: dildeki beyazlık ve birkaçsoru
    Gönderim Zamanı: 10 Oca 2013 Saat 21:42
kızım 4 yaşında bebekliğinden beri dilindeki beyazlık geçmedi  ne önerirsiniz bir yerde ant.kullanımı sonucu demişsiniz sizi tanıyana kadar maaesf sık kullanıyorduk şimdi geçmezmi
diğer sorulaım ise kreşe gidiyor devamlı grip serum fizy.olarak 1çay bardağı suya 1tatlı kşığı deniz tuzu koyuyorum devamlı sıkıyorum 1.5 yşındaki ikilerimede aynı şekilde coldmix ve iliadinide kullanıyoruz sık kullnmanın zararı vrmı ölçüsü nedir sağolun hocm vaktinizi ayırığınız için
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119600
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Oca 2013 Saat 05:34
Bir resim gonderebilirmisiniz. Eski maillere bakarsaniz; bu sikayetleri olan hastalarda hep; dilde"Cografya dil"  ciktigini gorursunuz. Bununda bir onemi veya tedavisi yoktur, hastalik degil, farkliliktir. Grip icin yaptiklariniza devam edin...de, su {deniz tuzu} lafina takildim... Baska turlu tuz yokturki!!! Butun tuzlar ( kaya tuzu denilen tuzlar dahil)  milyonlarca seneler evvel deniz dibinde olusmus tuzlardir. Himalaya tuzu denilen tuz dahi, bu sekilde milyonlarca sene evvel, deniz dibinde olusmustur..  Boyle seyleri bizim doktorlarla sakin  tartismayin, asabiniz bozulur...Bunu dahi bilmekten acizler.  
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Oca 2013 Saat 17:02
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Oca 2013 Saat 17:07
hocam devamlı buşeilde ve ağzının kenarları yara oldu 2 ay öncede olmuştu bi krem demiştin
iz aldım ama süremedim ptür pütür krem sürülmüyor birde neden sık yara oluyor yemek yeme alışkanlığı yok vitamin namına hiçbirşey yemiyor ama kilosu iyi...
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119600
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Oca 2013 Saat 22:11
Tahmin ettigim gibi; Cografya dil... Dilinin yapisi boyle .Tedavi edilmesi gereken bir durum degil. Sakin bunun icin bir ilac veya baska bir sey yapmayin. 4 sene boyunca,  size bunu soyleyen bir doktor hic olmadimi?? Pes dogrusu.
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Oca 2013 Saat 00:34

ayda bir nerdeyse hastaneye giderdik devamlı boğazları kızarırdı ama doktorlar bişey açıklama zorunluluğuna klkışmazdı ver ant.tmam soru sorsan azarlarlar senmi biliyosun gibiindn Allah razı olsun hocm çok şükür sizi tanıyoruz...

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.