Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Aşılar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - martta ruhsat alan menenjit aşısı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forummartta ruhsat alan menenjit aşısı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
aysebilgi Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 82
Mesajın Direkt Linki Konu: martta ruhsat alan menenjit aşısı
    Gönderim Zamanı: 27 Kas 2013 Saat 01:14
hocam merhabalar. menenjit aşılarıyla ilgili tüm yazılarınızı okudum. kızımada yaptımıyorum şu an 13 aylık. mart 2013 te Türkiyede ruhsat alan menenjit aşısı sizin bahsettiğinizle aynımı? bütün doktorlar öneriyor ama benim için siz ne derseniz o. ne yapayım? sevgiler
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119642
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Kas 2013 Saat 02:29
Bosuna yaptirmis olursunuz... 10 yasindan kucuklerde zaten calismaz, birde "B-Tipi" Meningokok'a karsi korumaz.. Sadece; A,C,Y ve W-135 tiplerine karsi korunma saglar. B-Tipine karsi asi dunyada mevcut degildir. En son ruhsat alan asi; 2 yasindan buyuklere yapilabilir der ama bu asida; "B-Tipine" karsi korumaz.
Siz zannediyormusunuzki, doktorlardaki bu "Asi sevdasi"; Vatan, Millet sevdasi icin!!!
1- Asi yapmak icin illaki muayene sart deyip, bir muayene parasi aliyorlar.
2- Asiyi etiket fiyatinin nerede ise yari fiyatina alip, birde ustune "asi yapma parasi" ilave edip, zamli tarifeden kakaliyorlar.. Helal olsun, ne diyelim. Boyle millete az bile. Bu milleti elin Nijeryalisi kazikliyor, birde, Turk doktorlari kaziklamis cokmu??
Bu milletin enayilikleri, Afrikanin balta girmemis ormanlarina kadar gitmis, ipini koparan Nijeryali, adam kaziklamaya, bizim memlekete dolustu.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 27 Kas 2013 Saat 02:30
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119642
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Kas 2013 Saat 02:36
Dunku gazetelerde bir haber vardi. Malum sahis, bir yuvayi ziyaret etmis, yuvadaki Gripli cocugun annesine; "-Cocugu hasta etmisin-" diye sitem etmis...
Biz Griplerin viruslerle oldugunu bilirdik, megerse, cocuklari; anneleri hasta ediyormus... Bak su Allahin isine!
Bu millete; Nijeryali dolandirici az bile!!!
Yukarı Dön
aysebilgi Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 82
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Kas 2013 Saat 09:13
çok teşekkürler hocam mesaj fazlasıyla alındı.. zaten emindim sizden okuduklarımla ama insanlar öyle kötüki... bir anne de "acaba" yaratmak kadar günah bişey yok! bir şey olsa vahh aşı yaptırmadım dersin tavırları bu milleti bu hale sokan.. o ikilem o kadar zorki biz anneler için...iyiki varsınız
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.