|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
melekduygu
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı melekduygu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Geçmeyen sivilceler tekrarGönderim Zamanı: 08 Ağu 2016 Saat 13:54 |
|
http://i.hizliresim.com/3ABvj9.jpg
http://i.hizliresim.com/RQL19Y.jpg Kadir hocam merhaba tekrardan, Resimdeki sorunumuzla ilgili daha önce de konuşmuştuk sizinle, sivilceleri sıkıp, içindeki beyaz şeyi çıkartıp, yaraya batikon sürmemizi söylemiştiniz. Kızım bu konularda fazla mızmız olduğu için yapamadık, hatta kendisi iki tanesini sıkmıştı ve dediğiniz gibi kaybolmuştu ama bulaşıcı olduğu için diğer yerlerde yine çıktı. Götürmüş olduğum doktor resimdeki ilacı önerdi, sizin dediklerinizi de aynen söyledi ama sıktırmıyorsa bunu kullanın dedi. Siz ne diyorsunuz hocam bu ilaçla ilgili, sanırım kullanımını dikkatli yapmamız gerekiyormuş, ciltte leke bırakabilirmiş, size sormadan bişey yapmak istemiyorum. Bir diğer sormak istediğim konu da, eşimin yaklaşık 3 aydır geçmeyen, renksiz, yapışkan jel kıvamında bir burun akıntısı var, bunun farklı bir sebebi olabilir mi, ne yapmamızı tavsiye edersiniz? Çok teşekkür ediyorum herşey için. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08 Ağu 2016 Saat 19:02 |
|
O ILAC DA yakar!!!!! Sikilmalarari en iyi yontemdir. Esiniz, hergun; gunde 2-3 sefer, burnuna tuzlu su cekerek sumkursun.
|
|
![]() |
|
melekduygu
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı melekduygu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08 Ağu 2016 Saat 22:47 |
|
Tamam hocam, bugün bi tanesini sıktık, inşallah halledeceğiz hepsini, çok teşekkür ediyorum, iyi ki varsınız, iyi ki sizi tanımışız🙏🙏
Sevgiler, saygılar |
|
![]() |
|
duruecem
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 11 Ağu 2016 Saat 17:01 |
|
Hocam benim oğlumunda yüzünde bu tür sivilceler var.Bende sıkmadım 1 tane idi 3 tane oldu.Zamanla tüm vücuda yayılır mı?Müdahale etmesem kendiliğinden geçme durumu var mı?Ve bu sivilceler neden oluyor neyi yanlış yapıyoruz?Oğlum 17 ayının içinde.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 11 Ağu 2016 Saat 19:42 |
|
Ayni sivilceler olup-olmadigini bilemem, resim gormem sart. eger; Molluscum ise, sikilmalari gerekir. Viruslerle olur. Yanlis yaptiginiz bir sey yok, mani olamazsiniz.. Olacaksa olur.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|