|
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Yazar | |
yukselkerse
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı yukselkerse
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24 Eki 2015 Saat 20:38 |
|
Teşekkür ederim hocam hızlı cevabınız için. Hani siz 3 günün ardından bir gün araverin sonra tekrar başlayın dediğiniz için bu soruyu sordum. Şu an şikayeti yok gibi. Gece durumuna bakıp iliadine 3 gün daha devam ederim. Kulak burun boğaza gittikten sonra hocam sizi tekrar rahatsız ederim. Sağlıcakla kalın hocam iyiki varsınız.
|
|
![]() |
|
yukselkerse
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı yukselkerse
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 Eki 2015 Saat 19:50 |
Hocam merhabalar bugün kulak burun boğaz doktoruna gittik. Allerji geçmişiniz olduğu için allerji şurubu ve nazonexi 1 hafta kullanın sonra kontrole gelin dedi. Kontrole gittiğimizde basınç testi yapacak. Kulakta sıvı sıkıntımız var. Birde daha öncede yazmıştım bizim gün içinde çok sık hapşırmalarımız vardı. Öksürük yoksa allerji şurubu kullanın demiştiniz. O durumumuz hala devam ediyor. Nazonex yerine illiadin damla kullansam doğru olur mu? Bir hafta sonra bakalım ne söyleyecek hocam. Birde hocam kulak kiri var dedi sağ kulağı göremedi. O nedenle bir kulak damlası verdi. Üzerinde göz damlası yazıyormuş. Henüz almadım o nedenle adını bilmiyorum. Kulak kirini yumuşatsın gelmeden 2-3 gün önce kullanın kulak kirini alırken kolay olur dedi. Bademcikleri küçük sıkıntı yok dedi. Geniz eti için birşey diyemem dedi. Allerji ilaçlarından sonra birşey söyleyebilirim dedi. İlliadinle devam mı hocam?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 Eki 2015 Saat 23:43 |
|
Nasonex'i HICBIR DURUMDA KULLANMAYIN..Kortizon olup, bir defa kullandinizmi, doktorlar icin, "Omur Boyu Aylik Gelir" olursunuz..
SAKIN kulak damlasini kullanmayin. Sadece Iliadin'e devam edin. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|