|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
neslimovie
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı neslimovie
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Ateş, boğaz ağrısı, ses kısıklığıGönderim Zamanı: 28 Ağu 2014 Saat 21:29 |
|
Kadir Bey, kolay gelsin. Kızım 27 aylık. Genelde süt alerjisi ile ilgili yazıyorum size. 3 gün önce hafif ishal oldu. Ardından ateşi 38,5 oldu ve ateşle birlikte sesi kısıldı. Hardal sarısı , sulu kaka yapıyor iki gündür, günde 3 kere. Bugün ateş 37 idi hep. Sabah kalkınca kustu, bir daha kusmadı. Boğazım acıyor diye ağlıyor. Pregomin as içtiği için ağzı kokar genelde. Değişik bir ağız kokusu çok hafif var ağzında. Ayrımını yapamadım antibiyotik vereyim mi, kan sayımı gerekir mi? Hiç ilaç vermedim henüz. Allah razı olsun. (Fotoğrafı indirince büyüyor.)
Düzenleyen neslimovie - 28 Ağu 2014 Saat 21:30 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28 Ağu 2014 Saat 22:47 |
|
Farenjit degil. Kusma esnasinda, mide asitinin yakmasi ile olan kizariklik var. Antibiyotik gerekmez. Tantum Verde sprey, gunde4x1 yapin, agrisini alir.
Baska hicbir sey yapmayin. |
|
![]() |
|
neslimovie
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı neslimovie
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 31 Ağu 2014 Saat 00:11 |
|
Kadir Bey, dediğiniz gibi hiç ilaç vermedim. İshal, boğaz ağrısı, ses kısıklığı devam ediyor. Burun akıntısı başladı. Boğazına baktırmıyor ama ağzı çok kokuyor. Bende de boğaz ağrısı başladı.Eski maillerinizi okuyorum. Sanırım virüs kaynaklı bir durum.
Evde yapılan strep A testi hakkında ne düşünüyorsunuz? Edinmemizin yararı olur mu? Size her seferinde dua ediyorum. İyi ki varsınız. http://www.amazon.com/gp/aw/d/B001DD04SQ?pc_redir=1409137919&robot_redir=1 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 31 Ağu 2014 Saat 19:04 |
|
Evde; "Gebelik Test" yapabilen bir kimse, bu testi de yapabilir de..... Oradaki Doktoru nasil ikna edeceksiniz!!! O mesele.. Sizi zora kosacaklar, 1000 dereden su getirtecekler.
Antibiyotik gerken veya Strep-A (+) olan bir durum olsa idi; ATES dusmezdi... |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|