|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
esra unlusayın
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı esra unlusayın
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: 9 aylık erkek bebek gelişimiGönderim Zamanı: 07 May 2014 Saat 10:25 |
|
Kadir bey merhaba,
daha önce size soru sormuştum cevapla yapamıyorum tekrar hatırlatıyim. 9 aylık erkek bebeğim vardı kilosu azdı. süt alımını arttırın yoksa sipraktin kullanın demiştiniz. 9 aylık iken 71 cm 8 kilo idi. 9,5 aylıkken sizinle yazıştık ve dediklerinizi yaptım şu an 10 aylık 74 cm ve 8.300 gr oldu. 1.soru: sipraktin veriyim mi? (doktor Fantomalt verin dedi?) 2.soru: sizin demir ilacı vermeyin demiştiniz doktor mutlaka kullanın dedi kızdı size danışmadan vermel istemedim. demir ilacı kullanıyım mi? |
|
|
esramelismustafa
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07 May 2014 Saat 18:22 |
|
1- 9aylik iken; 800gram olan eksiklik, 10.ayda; gene 800gramda kalmis. Sipraktin'e devam. Fantomalt, cocuklarda, istah kapatir, daha beter yapar.
2- SAKIN; Demir ilacini vermeyin, ziza onlarin hesabinca, demir alanlarda en basit hastaliklar bile, ciddi hastalik seklini aldigindan, hasta sayisini arttirmayi dusunuyorlar.. Atesli hastaliklar esnasinda, vucut demiri depolara saklar ve hasta bu sebeple; "soluk" gorulur.. Ortamda bol demir oldugunda, mikroplar daha hizli cogalabilirle ve daha direncli olurlar... Onlar "Demir" ilacini cocuklara faydasi olsun diye vermiyorlar, cocuklar daha cok hastalansinlar diye veriyorlar. Ayricada, "Demir" ilaci, SADECE; Demir eksikligi anemisinde kullanilir...Cocukta, Akdeniz Anemisi, Orak hucreli anemi, veya Losemi varsa, tabloyu maskeler gec teshis edilmelerine, hastaligin cok ilerlemelerine sebep olurlar.. Bunlarin kafalari, boyle konulari anlayabilecek kadar gelismis degildir.. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|