|
Kullandiginiz ilaclarla bu durum suni olarak yaratildi... Niye; 40 sene boyunca, HICBIR hastam bu sekilde Hastanelik olmadi saniyorsunuz??? O igneleri vurdurmayacaktiniz...
O doktorlar, daha ne soylediklerinin bilincinde bile degiller..
Bronsiolit, viral bir hastaliktir,Allerjik DEGILDIR, antibiyotik gerekmez.. Yuh yani..
Sizin daha ilk hastaliginiz: GRIP'ti... Sadece benim dediklerimi uygulasa idiniz, bu ikinci hastane macerasini yasamayacaktiniz... Anladinizmi simdi niye bu ilaclari sizlere israrla veriyorlar!!!
SAKIN, verilen hicbir ilac veya spreyi kullanmayin, korkmayin... Bu ilaclarin etkileri gecene kadar sabr edebilirseniz, cocuk pacasini kurtarir..
Fitil'i; en ufak bir "nane-mollalik" hissettiginizde, yapin.
Tabii esasinda, havaleden korkmaniza bir sebep yok.. Yavas yavas kendinizi buna alistirin, yoksa bu sarlatan doktorlarin elinde daha cok maymuna donersiniz... Cok okumaniz lazim..
|
|
1- PARDON... Kabahat bende, soyle duzelteyim ..:
" Astim, Bonsit, Bronsiolit gibi hastaliklarin, HICBIRINDE "WBC" yukselmez... "
Bu doktorlara gore, bir tek kendileri akilli, butun millet "aptal"... Goruyorsunuz degilmi milleti nasil aptal yerine koyuyorlar..
2- Ne Ventolin'e ne de o antibiyotig'e , ihtiyaciniz YOK...
3- Evet, o ignelerle vucudun butun dengelerini bozdunuz.
4- Kalici HICBIR tahribat olmaz, sadece cektiginiz cile yaniniza kar kalir..
5- Ataturk, hicbir zaman boyle bir laf soylememistir, tamamen uydurmadir... Olum saati bile YALANDIR.. hatta; Hastalik teshisi bile yalandir, esas hastaligi; gencliginden beri cektigi, "Bobrek hastaligidir".. Son senelerinde olan "kasintilarin" sebebi; bobreklerden atilamayan "URE"nin, ciltten atilmasi sonucu olan kasintilardir... Dogru teshis, etrafindaki "kocabaslar" tarafindan degil, Avusturya dan belen doktor'un, odaya girer girmez kokladigi amonyak kokusu ile konulmus, rezil olan TURK doktorlari bu konuyu hep saklayip, "Siroz" teshisini on plana cikarmislar ve adamcagizi hep sarhos gibi gostermislerdir..
Hikayenin daha gerisi vardir ama, onlari sonraya birakalim...
Hele o zamanki Prof.larin, hatta "basasistanlarin" bile kiskancliklari ve hasetleri ile; Hitler Almanyasindan kacan Alman Proflari, nasil kacirdiklarinin hikayeleri var... Eger o adamlarin kalabilmelerini saglasalardi, bugun Turkiye'nin en az 2-3 Nobel'i vardi. O yuzden, bana "Turk doktoru" edebiyati yapmayin...
Cerrahpasa'da Mikrobiyoloji ihtisasim sirasinda, rahmetli ve cok sevdigim Prof. Ekrem Kadri Unat hocam, bunlarin ne mal olduklarini bana anlatti.. Istanbul Universitesinin, Profesorler kurul defteri bile benim elimde idi... Onlarin her turlu rezillikleri bilirim.. SIKI ISE, BIR AGIZLARINI ACSINLAR. Hepsini ortaya dokmek icin bahane olur..
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 15 Şub 2014 Saat 20:52
|