|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Didem_gfr
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 17 Eyl 2014 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 308 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Didem_gfr
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Hipokrom ve MikrositozGönderim Zamanı: 14 Kas 2014 Saat 13:37 |
|
Hocam merhaba, Kizim 21,5 aylik 12,6 kilo, 87cm. Cok cok istahsiz bir cocuk. Sadece sut iciyor diyebilirim. 600ml ile sinirlandirmaya calisiyorum ancak yine de baska birsey yemiyor. 1,5 ay kadar once krup oldu sonra burnu uzun sure tikaliydi. Uyurken hala cocunlukla agzi acik uyuyor. Hastaliktan once yine biraz kofte vs. verebiliyordum ama hastaliktan sonra artik imkansiz olmaya basladi. Son zamanlarda gozlerinin alti hafif sis ve bariz morluk var. Asagidaki testi bugun yaptirdim. HGB ye bakinca normal gibi gozuksede Hipokrom ve Mikrositoz sonuclarini anlayamadim. Akdeniz anemisi veya baska kronik bir anemi gibi mi gorunuyor? Saygilarimla. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14 Kas 2014 Saat 22:18 |
|
Oradaki "referans araliklari", ERISKINlerin referans araliklaridir. Yasina uyarlandiginda, butun degerleri NORMALDIR...
Cok enteresan; HGb de "Cocuk' Referans degerlerini kullanmislar, digerleri Eriskin araligi... Hayret. Ya tembelliklerinden, yada gene bir sahtekarlik pesindeler. |
|
![]() |
|
Didem_gfr
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 17 Eyl 2014 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 308 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Didem_gfr
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14 Kas 2014 Saat 22:24 |
|
Hocam bu durumda demir ve demir baglama kapasitesi veya hemoglobin elektroforezi baktırmama gerek yok mu? Doktoruna gosterdigimde sonucu bunları yaptırmamı istedi.
Saygılarımla. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15 Kas 2014 Saat 01:08 |
|
Sakin ha!!!! Zaten yapilan butun dalaveralar; size uckagida getirip, pahali testleri yapmak icindir... Bu namussuzlardan uzak durum ve benden ogrendiklerinizi bu sahtekarlarin suratina vurun. Gitsinlerde 1-2 kitap okusunlar...
Tabii, bunlari bildigi halde, isin genede sahtekarligini yapiyorsa, onada diyecek bir sozumuz yok.. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|