Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Alerji & Cilt & Saç
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ALERJİ VE ÖKSÜRÜK
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumALERJİ VE ÖKSÜRÜK

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
NEVASAFAK Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1
Mesajın Direkt Linki Konu: ALERJİ VE ÖKSÜRÜK
    Gönderim Zamanı: 19 Kas 2012 Saat 17:06

HOCAM İYİ GÜNLER;

3,5 YAŞINDA 14,5 KĞ BİR KIZIM VAR VE ALERJİSİ NEDENİ İLE 2 SENEDİR SINGULAİR TOZ KULLANIYORUZ OLDUKÇADA İYİ GELİYOR ONA. 3 HAFTA ÖNCE KÖTÜ GRİP OLDU. GENZİ DOLU, ÖKSÜRÜK, BRUN AKINTISI VE TIKANIKLIK. KLAMOKS ŞURUP VE İKİ ADET BURUN SPREYİ VERDİLER. TOPARLADI. AMA 2 GÜNDÜR YİNE AYNI OLDU BU SEFERDE SPEYLERİ TEKRAR KULLANIN BİRDE ANTİBİYOTİK YERİNE VENTOLİN ŞURUP KULLANIN DEDİLER. SİZCE NE YAPMALIYIM.  BUKADAR KISA SÜREDE TEKRAR HASTA OLMASI AÇIKCASI KORKUTTU BENİ.

ŞAFAK ERYILMAZ
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119612
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Kas 2012 Saat 20:16
1- Singulair; Kronik astim  ilaci olup, Astim krizleri arasinda (hasta rahat iken ) kullanilan ve kriz aralarini uzatan bir ilactir. Astim krizinde hicbir ise yaramaz. Grip ilaci degildir....  
2- Bu yasta; bu tip allerjiler son derecede nadirdir. Ilaci kullanirkende dikkatli olun; gunde 5mg dan fazla vermeyin.
3- Bu tip allerjiler daha ziyade asiri antibiyotik kullananlarda goruldugu icin, hala israrla, atesi olmadigi halde, antibiyotik kullanilmasi ya cahilligi yada sarlatanligi gosteriyor.
4- Cocugunuz 3.5 yasina geldi, hic Grip  tanisi kondumu?
Mutlaka eski mailleri ve Alt forumdaki yazismalari okuyun.  
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.