|
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Yazar | |
astika
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09 Nis 2014 Saat 21:12 |
|
Ne diyeyim bilemiyorum. Is nedeniyle sik sik yurt disina cikiyorum. Ayni simdi oldugi gibi. Sonucta verilen tedavi aile baskisi ve esim sayesinde uygulandi. Bugunku kontrolde sivi koyulasmis ve mudehale gerekebilir dendi. Ayni zamanda burun akintisi ve ateste basladi. Igne olarak atibiyotik vermis ve rinogeste devam. Esimde artik gercekten bu durumdan bikti. Artik ben ne dersem onu yapacak.
Lutfen bize son kez yardim edin; 1) sivi koyulastiktan sonra ne yapabiliriz.? Ilyadin vs cozebilirmi? 2) mudehale gerekiyorsa KBB icin kime gidelim (siz tavsiye ederseniz nerede olsa gideriz) 3) tekrar hastalandigina gore ayni tedavi (coldmix+serum fiz) kulak bu haldeyken care olurmu?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09 Nis 2014 Saat 23:45 |
|
1- Iliadin damla ile, Oztaki borusu calisinca, butun ifrazat oaradan bosalir. Sakin, KBB palavralarina kanmayin.
2- Sadece; 3gun Iliadin, sonra Serum fiz ile devam edin. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|