|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
suedalal
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: ateş -tahlil?Gönderim Zamanı: 27 Şub 2015 Saat 16:53 |
|
Kadir Bey 7 yaşındaki kızımın dünden beri yüksek ateşi ,burun akıntısı ve karın ağrısı var.
Dili beyaz ağzında koku var ama öyle sizin bahsettiğiniz gibi abartı bi koku değil.
size sormak istediğim ;ateş dün akşamdan beri 39,5 un altına hiç düşmedi ara ara 40 da oldu sabahtan beri 39,5 da sabitledi. ateş düşürücü vermiyorum. sizin yöntemleri uyguluyorum tahlile götürmeye ikna edemiyorum ---ateşin bu kadar yüksek ve inatçı oluşu bakteriyel enf.için bir göstergemidir? 1 gün daha beklesem düzelme olmazsa yarın tahlile götürsem olurmu --bakteriyelse bu şekilde 1 gün daha beklememizin sakıncası olurmu? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28 Şub 2015 Saat 01:30 |
|
1- HAYIR; degildir... Bazi viral hastaliklar bakteriel hastaliklardan bile daha fazla ates yaparlar.. 6.Hastalik, Enfeksiyoz Mononukleoz, bunlardan ikisidir.
2- Agizda pis bir koku ve dilde pas yoksa, oturun, oturdugunuz yerde, aranmayin... Etraf cakal dolu... |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|