|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
aslıbebek
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı aslıbebek
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: tatil sonrasi atesGönderim Zamanı: 04 Ağu 2014 Saat 19:10 |
|
merhaba Kadir Hocam 14 aylik kizimla bugune kadar sayenizde ilacsiz hastaliklar atlattik bayram tatilinden donduk ve su an 38,5 civari atesimiz var ve her zamanki gibi mudahale etmiyorum tatilimiz guzel gecmisti kizim bol bol denize girdi ama eve dondugumuz an atesle karsi karsiya geldik hocam atesi dusurmuyorum normal zamana gore huysuz olsada kizim genel durumu iyi ortalikta geziyor fakat hicbir sey yemiyor ve biraz once farkettim ust dislerin yanindan bir dis patlamak uzere size sorum bu haldeyken ne yedirip icirmeliyim bir de baska bir korkum var kizim otellerde yedi icti dustu kalkti denize girdi bu ates bakteriyel olabilir mi ? agzinda koku yok hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Ağu 2014 Saat 23:25 |
|
Viral bir enfeksiyon geciriyor, ilac vermeyin.
|
|
![]() |
|
aslıbebek
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı aslıbebek
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06 Ağu 2014 Saat 20:39 |
|
hocam tekrar merhaba hastalıkta 3. gunmuz ve ates 38 38,5 cıvarı hep , sadece esımın ısrarı ıle 1 adet paranox kullandık onun dısında mudahale etmedım ama bugun bısey farkettım kızımın vajınasında yapışıklık vardı onceden ama bı mudahale yapmadık kremlerıde doktor östrojen ıhtıva ettıgı için kullanmayın demıstı ama bugun gordum kı vajına tamamen kapanmış çok korktum :( hocam acaba ıdrar yolları enfeksıyonu gecırıyor olabılır mı ? kokusuna baktım ıdrarın kotu bır koku yok şimdi doktora gıtsek bıssuru test tahlıl bılıyorsunuz , nasıl anlayabılırım enfeksıyon olup olmadıgını hocam huysuzlukta var :((
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06 Ağu 2014 Saat 22:08 |
|
Kremi kullanin. Ostrojen ihtiva ettigini bizde biliyoruz..... O yuzden, 1 hafta kullanip, 1 hafta ara verin diyoruz...Zaten baskada caresi YOK.... Ameliyat ile acildigi zaman bile tekrar yapismasin diye bu kremi kullaniyorlar. Onlarin niyeti, ameliyata sizi razi edebilmek.. Sakin ameliyatla actirmaya kalkmayin.
IYE dusunmenizi, suphe etmenizi; gerektirecek en ufak bir husus bile yok... Ates;4-5 gun surecek. |
|
![]() |
|
aslıbebek
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı aslıbebek
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06 Ağu 2014 Saat 22:55 |
|
pekı hocam kremı alıcam teskkur ederız
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|