|
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Yazar | |
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 27 Ara 2014 Saat 07:05 |
|
Domuz Gribi geciriyor. Emedur100 fitil ile kusmayi bastiramazsaniz, su kaybi olabilir, o zaman Serum takilmasi gerekebilir. Su icirebiliyorsaniz, doktora gitmenize gerek yoktur..
Giderseniz, Astim veya Bronsit diyecekler; Macrol,Ventolin, Asist verecekler.. Sakin ilac kullanmayin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 27 Ara 2014 Saat 22:52 |
|
![]() |
|
semuna
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 27 Ara 2014 Saat 22:47 |
|
Hocam size nasıl teşekkür etsem azdır.dün gecemiz cok kötüydü ama bugün daha ıyıyız . Kusma falan olmadı. İstahıda bırsz açıldı . Ateşimiz bi öğlen birde akama doğru 38 çıktı .kulagını tutuyordu bende iliadin verdim aksam keyfimiz cok iyiydi. Sizin sayenizde gereksiz ab vermekten kurtulduk zaten suan 14 aylık daha hıc ab kullanmadık . Ama bunda 1 Doz 5ml vermiştim bunun bi zararı olmusmudır.
Sizin sayenizde bu sahtekar doktorları artık cok iyi anlıyorum doktor fobim oluştu hocam. Her doktorun dedıgınde bir abuk subuk laf yakalıyorum en iyisi dediklerinde bile Allah sizden razı olsun ıyı ki varsınız sizi cok sevıyoruz |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 27 Ara 2014 Saat 22:53 |
|
Okumaya devam edin. Bilhassa ilk sayfadaki Yazarlar bolumundeki makalelerimi okuyun.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|