|
kendim için |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
leyli
Kıdemli Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: kendim içinGönderim Zamanı: 28 Eki 2021 Saat 23:12 |
|
hocam 16 ekimde böbrek taşı ağrısı sebebi ile acile gitmiştim... 12 gün geçmiş.. onlar da ağrı için buskopan, novalgin ve dikloronu aynı anda vurdular kabadan... hatta onlara çok kızmıştınız saçmalamışlar diye... benim iğneden hemen sonra 8 saat kadar gözlerim bulanık görmüştü ve yaklaşık 8 saat sonra düzelmişti... hocam iğneyi yaptıkdan sonra epey bir acımıştı yeri... iğne yaparken de kendimi kesinlikle kasmadım...şimdi baktım morarma ya da ele gelen bir sertlik yok.. sadece iğne yapılan yer 12 gün geçmesine rağmen çok acıyor.. özellikle sağ tarafıma yatarken, bacak bacak üstüne atarken , yani sağ kalça ile iligii hareket söz konusu ise çok acıyor.. hiç azalmıyor...hocam internete bakktım biraz.. sinire geldiyse felç bile olabilrsiniz diyor...çok korkum çünkü 12 gün geçmiş ve azalma bile yok acıda...enfeksiyon kapmış da olbilirsiniz diyor internette... hocam bu acı geçmez mi? bir de felç riski doğru mu... iğneden bir süre geçtikden sonra felç olabilirsiniz demişler internette..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 Eki 2021 Saat 02:27 |
|
3 ayri ilacin, AYNI enjektore cekilmesinin buyuk mahsurlari vardir. Olan olmus, bir kere.
Bir daha da SAKIN Tas agrisi nedeni ile Turkiye'de hicbir hastaneye gitmeyin! 2 tablet Novalgin alip, Alaturka helaya cokup, ikinin, tasi dusurursunuz. D vit3 ampul ictiniz mi?? Icmediniz ise, hemen icin.
|
|
![]() |
|
leyli
Kıdemli Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 Eki 2021 Saat 13:38 |
|
Hocam ben kaç kere düşürdüm taş..hiç gitmedim zaten doktora...ama o zaman çok kötüydüm...sabah 7 de wc çıktıkdan sonra dehşet bir sancı başlamıştı. Kusma noktasına gelmiştim..dayanılacak gibi değildi..nocalgin alacak durumda değildim..sadece bağorıyordum sancıdan...hastameye nasıl gittim bilmiuorum, hatırlamıyorum da..çok özür dilerim..bu sinire gelip felç olma meselesi doğru mu..ya da bugün 13. Gün..hâlâ böyle bir risk var mı ..bunu nasıl anlayabiliriz... film vs..Nasıl anlaşılır
Düzenleyen leyli - 29 Eki 2021 Saat 14:14 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 Eki 2021 Saat 18:38 |
|
Olsa idi olurdu. Rahat olun.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|