|
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Yazar | |
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10 Nis 2014 Saat 18:32 |
|
Antibiyotige ragmen hala atesi dusmedigine gore; hastalik,VIRAL hastalik. Kesin o "Kan sayiminda" bir dumen dondu, dusuk WBC'yi yuksek yazdilar. Bunlardan her sey beklenir.
1- Antibiyotik alirken de; "Kan sayimi" yapilabilir, bunuda kim "yumurtladi" ???? 2- Zaten gerek de YOK, zira, antibiyotik etki edecek olsa idi, ilk Aug..tin'den 12 saat sonra atesi duserdi... 3- Siz: Aug...tin ile Zi..ax'i BERABERMI veriyorsunuz???? SAKIN ha!!!!! Butun ilaclari kesin, cocugunuz VIRAL bir enfeksiyon geciriyor, atesi;4-5 gun surecek... 4- SAKIN; Kortizon VERMEYIN..... Verdiniz ise, hemen kesin... 5- Gelismeleri yazin... Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 10 Nis 2014 Saat 18:33 |
|
![]() |
|
kimyaci58
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kimyaci58
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10 Nis 2014 Saat 21:11 |
|
tekrar merhaba hocam,götürdüğüm iki dr da antibiyotik kullandığı için kan idrar olmaz dediler,iki antibiyotiği bir arada kullanmadık a...n ile başlayıp 3. dozdan sonra ağrılı idrar nedeniyle tahlil yapılıp iye teşhisi ile z....aks a geçildi.kortizonu ilk duyduğum günden beri kabul etmedim çünkü yazdıklarınızı okumuştum.yani kısacası dr dr gezdim mesajınız gelene kadar biri böbrek filmi ve prednol önerdi kızdım çıktım diğeri 5 tane penisilin iğne dedi almadım her ikisinide bu viral dedim kan sonuçları ortada dediler zaten o sonuçlar olmasaydı hayatta vermezdim.şimdi sadece ateş düşürücü veriyorum ama 4-5 saat etkisi sürüyor ve ateş tekrar 40 ları görüyor.
|
|
![]() |
|
kimyaci58
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kimyaci58
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10 Nis 2014 Saat 21:23 |
|
bu arada eczacımızda ayrı bir teşhisle 6 gece hastalığı olabilir dedi.çevreme bakıyorum da dr marifetiyle ilaç bağımlısı çocuklar yaratmışlar başta benim kızım o kadar çok antibiyotik kullandı ki sizi tanıyana kadar. şimdi yine aynı hızda hastalanıyor ama en azından birçoğu viral olduğundan antibiyotik kullanmıyor du bu sefere kadar.insanlardan ne kadar cok hastalanıyor lafını duymak beni kahrediyor tek suçum en ufak hastalığında dr götürmekti ama kızımı sevdiğimiz ve onu önemsediğimiz içindi...kimsenin çocuklarımıza bunları yapmaya hakkı yok,o yüzden çevremdeki herkese sizin makalalerinizi, sayfanızı öneriyorum öğrendiklerimi anlatıyorum..iyiki sizi tanımışım sağolun
|
|
![]() |
|
kimyaci58
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kimyaci58
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 Nis 2014 Saat 21:10 |
|
merhaba hocam 5. gecede kızımın ateşi düştü..antibiyotiği kesmiştim.diğer dr un verdiği pensilin iğneleri de yaptırmadım. hiçbir bakteriyel enfeksiyon antibiyotiğe rağmen 5 gün ateş yapmaz demiştiniz eşim de belki antibiyotik uygun değildir veya yetersizdir diyor. inşallah bu son olur çünkü çok sık oluyor. 7 yaşına kadar sürerse diye çok korkuyorum....herşey için çok teşekkür ederim...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14 Nis 2014 Saat 04:04 |
|
Hic merak etmeyin, "6 gece hastaligi" diye bir hartalik yok... K..larindan uyduruyorlar..
Gripler, zaten:4-5 gece ates yaparlar... 1 hafta suren;"Enfeksiyoz Mononukleoz" dur ve bu hastalikda viraldir. Sadece; 2 kisiniz cok hastalikli gececek.. Obur ilac alan cocuklar, ilac aldiklari surece hasta olacaklar.. Ancak, hic umulmadik bir sey olurda, "Saglik bakanligi" o benim kullanmayin dedigim ilaclari yasaklarsa, onlarda kisa surede toparlarlar..Benim pek umudim yok.. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|