Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Ateş
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - durum değerlendirme (ateş)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumdurum değerlendirme (ateş)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
gul78 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 319
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı gul78 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: durum değerlendirme (ateş)
    Gönderim Zamanı: 25 Oca 2015 Saat 03:30
Kadir bey merhaba,  3 hafta önce oğlumun 4 gün süren ateşi olmuş ve bunun 3.gününde ateşe öksürük eklenmişti. 1 hafta kadar öksürdü ve istirahat etti. O zamandan sonra öksürüğü azalmış ve normale dönmüştü. Fakat öksürük 3 gün önce birden tekrar arttı ve balgam eklendi. perşembe akşamı yemekten sonra gıcık şeklinde birden başladı ve bütün yediklerini kustu. aynı gün sabaha sabaha karşı saat 5  te yine aynı şekilde oldu ve yine kustu- c.tesi sabah 4 ve bugünde 3 olmak üzere  3 gecedir uykusundan yoğun bir öksürük ile uyanıyor. Burnu da tıkalı oluyor ve yarım saat 45 dk kadar öksürüp balgamlı tükürüyor 1 avuç kadar balgam çıkarıp tekrar uyuyor. Nefes alamadığını söylüyor. Daha doğrusu sanki nefesini veremiyor gibi. ama ağladığı içinde tam anlayamıyorum. Ama göğsüne kulağımı koyduğumda herhangi bir ses duymuyorum sadece dün sanki bir ara ıslık sesi gibi vardı. Bu arada ben sterimar, sıcak su buharı viks, bal limon şeklinde devam ediyorum. Gündüzde öksürüğü oluyor ama sürekli değil ara ara. ökrüğün bu şekilde birden artması ve balgam eklenmesi ekstra bir tedbir gerektirir mi yoksa aynı şekilde devam edeyim mi? çok teşekkürler

Düzenleyen gul78 - 25 Oca 2015 Saat 03:32
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119629
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Oca 2015 Saat 18:51
Ilk Gripten sonra; Domuz Gribi baslanis, 2-3 hafta surecek. Sadece benim Grip icin anlattiklarimi uygulayin..
SAKIN: Aferin, Peditus, Asist, Ventolin,UMCA, Nasonex, Nasocort, Flixotide gibi ilaclari kullanmayin... Gunumuz sahtekarlarinin en cok sevdigi ilaclar, bu ilaclardir.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.