|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
gul78
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: durum değerlendirme (ateş)Gönderim Zamanı: 25 Oca 2015 Saat 03:30 |
|
Kadir bey merhaba, 3 hafta önce oğlumun 4 gün süren ateşi olmuş ve bunun 3.gününde ateşe öksürük eklenmişti. 1 hafta kadar öksürdü ve istirahat etti. O zamandan sonra öksürüğü azalmış ve normale dönmüştü. Fakat öksürük 3 gün önce birden tekrar arttı ve balgam eklendi. perşembe akşamı yemekten sonra gıcık şeklinde birden başladı ve bütün yediklerini kustu. aynı gün sabaha sabaha karşı saat 5 te yine aynı şekilde oldu ve yine kustu- c.tesi sabah 4 ve bugünde 3 olmak üzere 3 gecedir uykusundan yoğun bir öksürük ile uyanıyor. Burnu da tıkalı oluyor ve yarım saat 45 dk kadar öksürüp balgamlı tükürüyor 1 avuç kadar balgam çıkarıp tekrar uyuyor. Nefes alamadığını söylüyor. Daha doğrusu sanki nefesini veremiyor gibi. ama ağladığı içinde tam anlayamıyorum. Ama göğsüne kulağımı koyduğumda herhangi bir ses duymuyorum sadece dün sanki bir ara ıslık sesi gibi vardı. Bu arada ben sterimar, sıcak su buharı viks, bal limon şeklinde devam ediyorum. Gündüzde öksürüğü oluyor ama sürekli değil ara ara. ökrüğün bu şekilde birden artması ve balgam eklenmesi ekstra bir tedbir gerektirir mi yoksa aynı şekilde devam edeyim mi? çok teşekkürler
Düzenleyen gul78 - 25 Oca 2015 Saat 03:32 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Oca 2015 Saat 18:51 |
|
Ilk Gripten sonra; Domuz Gribi baslanis, 2-3 hafta surecek. Sadece benim Grip icin anlattiklarimi uygulayin..
SAKIN: Aferin, Peditus, Asist, Ventolin,UMCA, Nasonex, Nasocort, Flixotide gibi ilaclari kullanmayin... Gunumuz sahtekarlarinin en cok sevdigi ilaclar, bu ilaclardir. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|