|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
murge
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Besin alejisiGönderim Zamanı: 06 Tem 2016 Saat 21:26 |
|
Hocam merhaba,
4,5 aylık bir kızım var. Doğum kilosu 2850. Şu anda 6600 gram. Doğduğu günden beri günde 7-8 kez kaka yapıyor. Hep cıvık. 1,5 aydır da kakada mukus ve kan var. Çocuk alerji profuna götürdük. Besin alerjisi dedi ve bana diyet verdi. Süt ürünleri, yumurta, kuruyemiş, tahin, soya,et ve tavuğu kesti. Bir de neocate mama verdi. Günde 120 cc kadar bu mamadan veriyoruz, bir de anne sütü alıyor. Yalnız ben 48 kiloya düştüm. artık yiyemezlikten bitap durumdayım. Gerçekten besin alerjisi bu durumu yapar mı? Yoksa bağırsaklarında bir sıkıntı mı var? Düzenleyen murge - 06 Tem 2016 Saat 21:32 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07 Tem 2016 Saat 08:28 |
|
Sizin cocuk; 2850 gram dogdugu halde; 3.5kilo doganlara yetismis... Tarif ettiginiz kaka, cok yiyen bebeklerin kakasidir... O Prof.a aynen soyleyin, bu yasta allerji olmaz, ayrica da, hasta cocuk bu kadar iyi kilo almaz.. Iste bunlarin yetistirdigi doktorlar da aynen kendileri gibi oluyorlar. SAKIN hicbir dedigine inanmayin, SAKIN siz bir diyet uygulamayin, istediginizi yiyip icin, kendinize iyi bakin. Sutunuzu, son damlasina kadar verin, yetmezse, kutu sutlerinden verin... Bu aylarda artik hicbir mamaya gerek olmaz.. Cocugunuzun hicbir sikintisi yok, asiri beslenen her cocuk boyle kaka yapar. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|