| Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
KUZEY&MİRA
Altın Üye
Melek Anne :)
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2244
|
Konu: Hep aynı saatte kusma ve popoda çatlak... Gönderim Zamanı: 14 Eyl 2013 Saat 11:18 |
|
Hocam merhaba;
Geçenlerde yazmıştım size 26 aylık kızım gece kusarak uyanmıştı. Ardından dediğiniz gibi ishal oldu, ilaçsız atlattık… Hocam kafamı kurcalayan iki soru var
1:Kızım geçen haftadan sonra farklı günlerde olmak üzere gece yine kustu.Bu kusma gece 5 ten sonra oldu hep .Sabah 7 den sonra da hiçbir şey olmamış gibi günümüze devam ettik. Sadece ilk kakasını sıvı yaptı o günlerde sonra normal..Bu gece saat 5i geçmişti yine kustu hocam saat 8e kadar kustu sadece acı su çıkardı yavrum..Şuan iyi kahvaltısını yaptı oyun oynuyor..
Bu nedir hocam aklıma kötü kötü şeyler geliyor bu çocuk neden ara ara ve sadece sabaha karşı kusup günün diğer zamanını normal geçiriyor..
2:Hocam sanırım kızımın poposun da çatlak var …Bu da ilk kusmaya başlayıp tazyikli kaka yaptıktan sonra oldu..çünkü o günden beri özellikle kusmanın olduğu günün ardından popom acıyo deyip ağladı ve kakasını yapmak istemedi…
Dün akşam kabus gibi bir saat geçirdik hocam sabah kahvaltıdan sonra akşama kadar kakam var deyip acıdığını söyleyerek yapmadı..Akşam olduğunda artık çok acımaya başladı herhalde ki hiç durmadan aralıksız etlerini koparıyormuş gibi ağladı yavrum fitil verdim onun sayesin de yarım saat sonra felan yaptı..Ama kakası da öyle taş gibi felan da değildi normal görünüyordu..Acile götürecektik ama çocuğa kolonoskopi yaparlar diye vazgeçtim…ne yapayım hocam sizce nedir bu çatlak mı elimle bakıyorum görünür de kızarıklık bile yok içte mi bir şey var dersiniz…Şuan yine tuvalete gittik acıyo dedi ağladı yapmadı
…
|
|
DEVRİM KUZEY & ZEYNEP MİRA &TUNA DENİZ
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
Puanlar: 119629
|
Gönderim Zamanı: 14 Eyl 2013 Saat 17:54 |
|
1- En son yedikleri ile ilgili olabilir. VEYA fazla yediriliyor olabilir. Eger, kilosu:12kg. dan fazla ise, fazla yediriliyor demektir.
2- Gene yedikleri ile ilgili olabilir. Kabuklu yemis, fazla lifli gida yedi ise yapabilir, acele etmeyin, biraz takip edin.
|
 |
KUZEY&MİRA
Altın Üye
|
Gönderim Zamanı: 15 Eyl 2013 Saat 08:45 |
|
Hocam en son temmuz da dra gitmiştik..
kilo..13.100gr
boy 95 cm
kafa 50 cm
doğum kilosu..3.320 boy:53 cm kafa:35,5
Hocam boyu uzun olduğundan kilosu orantılı değil mi?...gayet zayıfca geliyor gözümüze..Dediğiniz gibi biraz dikkat ederek takibe devam edeyim..tekrar yazarım size
teşekkürler
|
|
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
|
Gönderim Zamanı: 15 Eyl 2013 Saat 20:11 |
|
Dogru: 95cm boya: 15.5kilo olmasi gerekir, AMA sakin bu arayi kapatmaya calismayin...
|
 |
KUZEY&MİRA
Altın Üye
|
Gönderim Zamanı: 15 Eyl 2013 Saat 23:03 |
|
Hocam o zaman bu rahatsızlıklar çok yedirmem ile alakalı değil mi?...Arayı kapatmaya çalışmayın demişsiniz 15,5 kg olması gerekiyorsa bu kız zaten 13 kg.oldukça zayıf...Ne yapayım ben yardım lütfen...
|
|
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
|
Gönderim Zamanı: 16 Eyl 2013 Saat 04:05 |
|
Boyuna gore zayif, yasina gore 1kg. sisman... Anlatabildimmi??
|
 |