Merhaba Kadir Bey,
3 ay kadar önce size o zaman 8 aylık olan oğlumun kabızlığı üzerine yazmıştım...5 gün kaka yapmamıştı..tavsiyeniz üzerine o zaman duphalac şurup kullanmıştık bir hafta...sonra iki günde bir yapmaya başladı kakasını ama yine aynı sertlikte...her akşam kayısı-erik püresi karışımıyla sütle yaptığım muhallebi yedirdim...ama tablo değişmedi..şu an yine genellikle iki günde bir aynı sertlikte (öyle ki oğlum kakasını yaptıktan sonra altını açtığımda kakası bezden dışarıya yuvarlanıyor) yapıyor...yalnız artık sevdiği şeyleri bile yememeye başladı...akşamları muhallebiye bayılırdı şimdi ağzına koymuyor...hiçbirşey yemek istemiyor sadece emiyor...bugün de öyle bir kaka yaptı ki gördüğüm manzara içimi parçaladı...kanlı bir şekilde kocaman bir top kaka altını açtığımda poposuna yapışık duruyordu...bacaklarını geriye doğru itince onun yarım bir top olduğunu gerisinin içeride kaldığını gördüm...bacaklarını biraz geriye bastırarak geri kalının çıkmasını sağladım ama küçücük bebeğimin poposunda o gözlerime inanamadığım kocaman genişliği görünce artık içim dayanmadı...küçük bir mandalina genişliğindeydi hiç abartmıyorum...
ne ile besliyorsunuz diye sorarsanız büyük çoğunlukla anne sütü alıyor...zaten bu sorunlar ek gıdalara tam olarak geçtiğimiz 8 aydan beridir var...3 aydır devam ediyor olması beni endişelendiriyor...hiç doktora gitmeyi düşünmedim çünkü daha önce doktorlardan dolayı başımıza çok işler geldi...inek sütü veya başka birşeye alerjsi mi var acaba diye düşünüyorum...vücudunun birylerinde mutlaka sivilce benzeri kabartılar oluyor...yani alakası var mı bilmiyorum ama bunu da belirtmek istedim...çok uzadı kusura bakmayın nolur başka güvenip danışacağımız bir doktor yok etrafımızda...yeniden duphalac mı başlayalım...teşekkür ediyorum...