| Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
peperutka
Elmas Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 5690
|
Konu: kusma Gönderim Zamanı: 11 Eyl 2013 Saat 20:10 |
merhaba Gun boyu bırseyı yoktu uyudu uyandı kusma basladı
oglum 2 saattir 4. kez kustu ve halsız ne yapmalıyım motilium vereyımmı yada doktora goturmeme gerek varmı yemek yemıyor ishal ateş sımdılık yok sevgıler
Düzenleyen peperutka - 11 Eyl 2013 Saat 20:19
|
 Şapkadan tavşan çıkarmayı marifet sanıyorlar. Ben kalbimden '' ÖKÜZ '' çıkardım hey yavrum hey :)) <
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
Puanlar: 119646
|
Gönderim Zamanı: 11 Eyl 2013 Saat 23:08 |
|
Yasini yazmamissiniz ama, atesi yoksa, zaten onemli bir seyi yok demektir, kaldiki atesi olsa bile acele etmem... Muhtemelen arkadan "ishal" gelecek.. HICBIR ilaci kullanmayin.
|
 |
peperutka
Elmas Üye
|
Gönderim Zamanı: 13 Eyl 2013 Saat 10:11 |
Dr.KadirTugcu Yazdı:
Yasini yazmamissiniz ama, atesi yoksa, zaten onemli bir seyi yok demektir, kaldiki atesi olsa bile acele etmem... Muhtemelen arkadan "ishal" gelecek.. HICBIR ilaci kullanmayin. |
Oglum 2 yasında dun gece atesı 38 dı ıshalde basladı ara ara yıne kusuyor yemek yemıyor ara ara ates oluyor
kaka tahlılı ıstedıler bırde serum takmak ıstedıler sıze danısmadan bırsey yapmak ıstemedım bırde reflor yazdılar
Önemlı not : Şuan bısey yemıyor anne sutu emıyor ıstahı yok kakası sarı renk
Düzenleyen peperutka - 13 Eyl 2013 Saat 12:56
|
 Şapkadan tavşan çıkarmayı marifet sanıyorlar. Ben kalbimden '' ÖKÜZ '' çıkardım hey yavrum hey :)) <
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
|
Gönderim Zamanı: 13 Eyl 2013 Saat 19:17 |
|
SAKIN ; o sacma onerileri soyleyen saglik kurulusun dedikleri yapmayin... KACIN ORADAN..
ISHALDEN SONRA, kusma gecti ise, zaten su kaybi olmaz. Bu hastaneler artik tam; BATAKHANE olmuslar.. Tehlikeli durum; bir tek Rotavirus ishalleri gibi viral isahllerdir. Bir tek bu "Viral ishallerde" kusma ve ishal beraber olur ve 1 hafta surer. Bir tek bu durumda Serum'a gerek olur. Gerisi sahtekarliktir..
Anne sutune devam edin..
|
 |
peperutka
Elmas Üye
|
Gönderim Zamanı: 14 Eyl 2013 Saat 12:20 |
Dr.KadirTugcu Yazdı:
SAKIN ; o sacma onerileri soyleyen saglik kurulusun dedikleri yapmayin... KACIN ORADAN..
ISHALDEN SONRA, kusma gecti ise, zaten su kaybi olmaz. Bu hastaneler artik tam; BATAKHANE olmuslar.. Tehlikeli durum; bir tek Rotavirus ishalleri gibi viral isahllerdir. Bir tek bu "Viral ishallerde" kusma ve ishal beraber olur ve 1 hafta surer. Bir tek bu durumda Serum'a gerek olur. Gerisi sahtekarliktir..
Anne sutune devam edin.. |
Çok teşekkürler
|
|
 |
peperutka
Elmas Üye
|
Gönderim Zamanı: 14 Eyl 2013 Saat 16:58 |
|
Yemek yemıyor :(
|
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
|
Gönderim Zamanı: 14 Eyl 2013 Saat 18:23 |
|
Sindirim sistemi, ishal nedeni ile "tamiratta" oldugundan, gecici olarak calismamaktadir. Tamirat isi bittiginde, yemedigi gunlerin acisini cikarir, merak etmeyin.
|
 |