Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Alerji & Cilt & Saç
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Allerjik rinit
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumAllerjik rinit

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
spancm Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 338
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı spancm Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Haz 2016 Saat 10:42
Orjinalini yazan: Dr.KadirTugcu Dr.KadirTugcu Yazdı:

Bazi kimselerde, gunese karsi bir hassasiyet vardir. Koruyucu kremlerden kullanin. Bu sahislarda,
genellikle gunes gormedikleri icin, Dvitamini eksikligi de olur. Her sene; 1 Ampul Dvit3 icirin.
Allerji surubuna devam edebilirsiniz, veya 2-3 gun kesip kontrol edebilirsiniz.

Hocam söylediğiniz gibi lordes şuruba devam ediyordum ki dün gün boyu dışarıda olmamızın ardından akşam eve girer girmez sol gözü anormal şişti ve kızardı aynı zamanda gözünün beyaz kısmı su toplamış gibi kabarık kabarık oldu sürekli kaşıyordu.Göz acile gittik allerjik dedi zatiden ve lotemax damla yazdı.polene bağlı büyük ihtimalle dedi şikayetleri oldukça bu damlaları kullanın antihistaminik şuruba devam edebilirsiniz dedi.Bugün gözü daha iyi fakat asıl merak ettiğim şu; Anladığım kadarıyla bu çocuk babasında da polene bağlı mevsimsel alerjik rinit olduğu için genetik etkisi de mevcut alerjik bünyeli (hem güneşe hem polene) bugüne kadar solunum alerjisi gelişmemiş olması sevindirici fakat yaşı ilerledikçe başka ne gibi alerjik reaksiyonlar ortaya çıkacak kestiremiyorum.Astım da olabilir sanırım...Alerji kliniğine götürmemi,alerji testi yaptırmamı,gerekirse aşı tedavisine başlamamamı önerir misiniz yoksa her bahar kendimizce önlemlerimizi alıp şikayetleri oldukça ilaçlarını mı kullanalım? 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119642
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Haz 2016 Saat 19:22
Bu tip allerjilerin; diger allerjiler ile bir baglantisi, normal kimselerdeki kadardir...Hele;Astim cok farkli bir konudur.
Astim olacak kimse; zamani geldiginde, astim olur, tedavi yoktur, hayat boyu surer ve kimsede olusmasina mani olamaz..
Ayni sekilde; astim olmayacak bir kimse de, siz ne kadar olumsuz davranirsaniz davranin, gene astim olmaz.
Allerji Testlerinin tamami sahtekarliktir.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.