|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
mmerosejaune
Üye
Kayıt Tarihi: 13 May 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 60 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mmerosejaune
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: süt alerjisiGönderim Zamanı: 13 May 2016 Saat 15:14 |
|
Kadir hocam merhaba, ben size eski ikiz hastalarınız aracılığıyla ulaşıyorum. benim de 9,5 aylık bir kız bir erkek ikiz bebeklerim var. 8. ayda kan tahlili istendi, sonuçta oğlumda inek sütü alerjisi olduğu söylendi. doktorumuz inek sütüne alerji varsa keçi sütüne de alerjik olabilir diye tekrar kan aldırıp keçi sütüne de baktırdı ve ona da alerjisi çıktı. bugun bir gastroentreloga götürdük, ek gıda olarak yedirdiğim çoğu şeyin alerjen olduğunu, onları kesip duruma bakmamız gerektiğini söyledi ve gaita tahlili istedi. x-m diet diye bir surup ve pregomin as mama yazdı. verdiği şurubu devamlı kullanacakmışız. çocukta sert kaka dışında bir şikayet yok. iştahı yerinde, çok hareketli. ve bir de demir ve d vitamini damlası kullanıyoruz. bunlara gerek var mı ve ne kadar süreyle devam etmeliyiz? yardımınıza çok ihtiyacım var. şimdiden cevabınız için çok teşekkürler |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 May 2016 Saat 19:23 |
|
Hepsi palavra.Biraz yemeklerdeki yag oranini arttirin. Daha olmazsa, Aksamlari 5ml Duphalac icirin... Fayda gormezseniz; onun yerine, gene aksamlari; 5ml Sokol likit icirin..
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|