|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
sueoz
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Sorularım(ateş)Gönderim Zamanı: 03 Haz 2014 Saat 09:52 |
|
Hocam merhaba;
Oğlum 2 hadta önce gece birden ateşlendi. Aşırı mızmızlanmadığı zaman fitil vermedim ama bazen uyuyamadı vermek zorunda kaldım. 3 gün sonra topladı ve sonra İstanbula gittik. Orda hemen bi KBB ye götürdüm kulaklarını çok tutuyordu. Doktor egzama olmuş dedi gliserinli bi damla yazdı vermedim. Aradan 2 gün geçti yine ateşlendi 38 in üzerinde bu sefer tek fitil verdim ateşlensin istedim. Kontrol için tekrar KBB ye götürdüm kulağı ortakulak iltihabı olmuş dedi augmentin bid yazdı. Efe sadece 2 kere içti başka da içiremedim, iştahı yoktu. Birinci sorum şu: Şuan keyfi yerinde ama kulağını tutuyor kaşıyor, iltihap geçmiştir diye düşünüyorum. Ağrısı sızısı olsa belli olmz mı? ,Birde kulak egzaması için ne yapılır? Ben de çok sık yaşıyorum biz de biraz ırsi. Hocam ikinci sorum ben de dvit her zaman düşük çıkıyor. Ampulu ağızdan alıyorum ama 3 ay sonra tahlil yaptığımda eksik çıkıyor. Yazın bolca güneşleniyorum. Hocam bir de çok su içmeme rağmen vücudum aşırı nemsiz. Gittiğim bir doktor çok su için dedi. Ben de çok içtiğimi belirttim. Kan tahlili yaptırdım şekerim ve diğer değerlerim çok iyi çıktı, sadece d vit düşük çıktı. Nedendir? Bundan dolayı yüzüm cildim çok kuru,kırıştı. Sizi seviyoruz hocam;
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Haz 2014 Saat 13:43 |
|
1- Kulak problemleri, daima Grip sonrasi baslarlar. Suphede bile kalsaniz, 3 gun Ilidin kullanin. Eski maillere bakin.
2- Devit eksikliklerinin, bazi nadir tipleri, normal dozdaki Dvit3'lere cevap vermezler.. - Dependent veya Rezistan tip Dvit eksikligi olabilir, kontrollu bir sekilde, ayda 1; Dvit3 alin.. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 04 Haz 2014 Saat 13:44 |
|
![]() |
|
sueoz
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Haz 2014 Saat 14:33 |
|
her ay 1 ampul mi içeyim hocam???bir de hocam kulak egzaması için ne yapmak lazım hem oğlum (16) aylık hem de ben muzdaribiz.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Haz 2014 Saat 22:18 |
|
Dvit3 seviyelerine bakarak, ayda bir icin.
Kulak icin; Ultralan Pomat kullanin.. Gunde:2x1 surun. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|