|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
canımkızım
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı canımkızım
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Yine ateş :((Gönderim Zamanı: 01 Tem 2014 Saat 15:45 |
|
Merhabalar hocam
2 gün önce yazmıştım 16 aylık kızımın ateşi perşembeden beri 40 dereceye kadar çıkıyor ve ateşi varken sürekli ağlıyor calpol veriyorduk artık içmek istemiyor kusuyor fitil vermeye başladık dün ama fitilden 6 saat kadar sonra tekrar çıkıyor ateşi. Çok halsiz gözlerini bile zor açıyor pek bişey de yemiyor. 3 gün antibiyotik kullandık ama hiçbir işe yaramayınca bugün vermedik. Dün iLaç içtikten sonra kustu ilaçtan dolayı kustuğunu düşündüm. Gece uykusundan da kusarak uyandı. Başka da hiçbirşeyi yok. Kusura bakmayın hocam çok uzun oldu ama güvenemiyorum sizden başkasına. Kafam karıştı iyice ne yapacağımı şaşırdım. Doğduğundan beri hiç antibiyotik kullanmadık çok hasta da olmadı anasınıfına giden ablası olduğu halde çok nadir grip olurdu. -Enfeksiyoz Mononukleoz olabilirmi hocam? - huzursuz olduğu zamanlarda fitili kaç saatte bir vermeliyim 10 kg civarında belki hasta olduğu için vermiştir biraz. Boyu 83 cm - antibiyotiği kesmekle iyi mi yapmışım diye soracağım ama kızacaksınız biliyorum defalarca yazdınız ama her kafadan bir ses çıkıyor hocam kimi antibiyotik 3 günde etkisini gösterir diyor kimi 1 haftada. Ne yapacağımı şaşırdım. Şimdiden çok sağolun hocam iyiki varsınız |
|
![]() |
|
canımkızım
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı canımkızım
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 01 Tem 2014 Saat 21:07 |
|
Hocam işten geldim kızımın burnu akmaya başlamış hatta baya tıkanmış. Gündüz de balgam kusmuş. 1 kere sıvı kaka yapmış bir de bezini değiştirirken küçük kaka yapmış oluyor sanırım gazla çıkıyor ve sıvı.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02 Tem 2014 Saat 10:22 |
|
1- 5 gundur atesinin olmasi: "Enfeksiyoz Mononukleoz" lehinedir.
2- Grip arazlari yaninda, kusma-ishal olmasi; "Domuz Gribi" lehinedir.. Bu iki hastaliginda ortak noktalari; ikiside viral hastaliktir, her ikisinde de Antibiyotik KULLANILMAZ.. Boyle durumlarda Antibiyotikler degil 3 gun, 1 gunde bile kesilebilirler, zira hastada;direnc kazanabilcek bir bakteri yoktur.. Illede kesin bilmek isteseniz, bir kan sayimi yaptirin. - Enfeksiyoz Mononukleozda;WBC: hafif yukseklik vardir, MONO degeri asiri yuksektir. - Domuz Gribinde, WBC: asiri dusuktur.. LYM yuksek, Gran dusuktur. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 02 Tem 2014 Saat 10:23 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|