|
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Yazar | |
Yasminal
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10 Tem 2014 Saat 13:28 |
|
tesekkur ederim . ayni gun icinde iki kez atesli havale gecirdigi icin ilerde epilepsi riski artmis oyle soyledi .bu ilaci kullanmazsam her havale gecirdiginde kriz suresi artarmis oda ilerde wpilepsi yaparmis
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Tem 2014 Saat 12:42 |
|
Bir yerlerinden uydurmuslar... Kitap okumadan, sadece; hoca dinleyerek yapilan Tip egitimi; iste boyle garip doktorcuklar yaratir. Onu soyleyeni bir uyarin, gitsin bir KITAP okusun.. Merak etmesin, kitap okumak sagliga zararli degildir.
|
|
![]() |
|
Yasminal
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Tem 2014 Saat 13:05 |
|
hocam esime anlattim soylediklerinizi eski maillerinizi okudum havale ile ilgili. artik korkmuyorum havaleden ve ilaci vermiyorum 1 hafta vermeme ragmen hareketleri yavaslamisti baska bir cocuk oldu .
size son iki sorum olucak lutfen affedin 1. her ateslendiginde artik havale mi geciricek ? 2. esim turkiyede bir doktora sorup ilac ile ilgili son kararini vermek istiyor lutfen bana akli basinda istanbulda bir doktor onerin hangi yakada olursa olsun ama sizin gibi bir doktor olsun ki esim ikna olsun onceki maillerinizde sirri bektas demissiniz ona mi gotureyim ? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Tem 2014 Saat 13:51 |
|
1- Her ateslendiginde, havale gecirmeyecek... Ani ates yukselmesi oldugunda olcak ve her seferinde sizi gafil avlayacak. Eger, havale gelmeden, atesi 39-40 olmus ise, o saatten sonar artik havale gelmez. Tek istisnasi, soguk tatbik edilenlerdir. SAKIN, soguk tatbiki uygulamayin. Soguk tatbiki SADECE; "Sicak carpmalarinda" gereklidir. Aptallar, sicak carpmasi hali ile, enfeksiyon atesini karistiriyorlar.. Maalesef, Turk Tip egitimi bu sekilde doktor yetistiriyor..
2- Dr. Hayriye Aygar'i bulun.. Besiktasda, 0(212) 258 06 80 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|