|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
ulkeryildizi
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ulkeryildizi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Goz DalmasiGönderim Zamanı: 29 Nis 2015 Saat 06:42 |
|
Hocam merhabalar,
2,5 yasindaki oglumun kres ogretmeni bugun oglumun arada sirada goz dalmalarinin oldugunu soyledi. Ben de zaman zaman farkettim. Ama ciddi olabilecegi hic aklima gelmediginden gozu daldiginda tepki verip vermedigini test etmek hic aklima gelmedi. Ancak goz dalmalarinin epilepsi belirtisi oldugunu duyunca cok endiselendim. Kanadada yasiyoruz. Hemen aile hekimimizi aradim. Norolojiye sevk edecegini EEG cekilmesi gerektigini ancak 6 aydan once randevu alamayacagimizi soyledi. (Burada durumlar boyle malesef) Bu arada belirteyim oglum 1,5 yasindayken 1 kez cok kisa sureli atesli havale gecirdi. Bunun disinda baska hicbir anormal durum ya da nobet tarzi birsey gozlemlemedim. Bu durumda sizin gorusunuz ne olur? Hemen Turkiyeye mi gideyim? 6 ay sonraki randevuyu mu bekleyeyim? Cok ikilemde kaldim yardimci olursaniz gercekten mutesekkir olurum. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 Nis 2015 Saat 07:47 |
|
Oturun, oturdugunuz yerde!!!
Her "Epilepsi" denilen hastalik sizin zannettiginiz "Epilepsi" degildir.... 1- "Grand Mall Epilepsi", yani sizin bildiginiz Epilepsi yani "Sara" hastaligi; sizin cocugunuzda olan, DEGIL... 2- "Petit Mall Epilepsi"; evet, goz dalmalari seklinde olanlari vardir. Tedavi edilmeleri gerekmez, kendiliginden, bir muddet sonra iyilesecek.. O doktora bir sorun bakalim, ne tip Epilepsi dusunmus!!! |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|