|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Prenses1345
Üye
Kayıt Tarihi: 10 May 2014 Konum: Belgrad Durum: Aktif Değil Puanlar: 8 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Prenses1345
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Ateş boğazda kızarıklık kulakta sıvıGönderim Zamanı: 21 May 2014 Saat 12:58 |
|
Kolay gelsin hocam geçen hafta sizden aldığım cevapla 3 yaşındaki oğluma illadin damla türkiyeden getirtip başladım(kulakta sıvı vardı tüp takılmalı teşhisi kondu)5. gün oğlum ateşlendi 3 gün ateş düşürücülerle idare ettik ve bugün tekrar doktora gittik boğazda kızarıklık ve kulakta aynı şekilde kızarık dedi.ateş 40 dreceleri geçiyor ve sayıklama ağlama başlayınca 5 ml Advil veriyorum.Kan sayımı istedik ama cumartesiye ateş düşmez ise gelin yapalım dediler ve augmentin verdiler.Ben serum fizyolojiği buruna damlatmaya ve zencefil bal limon karışımını vermeye devam ediyorum hocam ama oğlum çok halsiz burun akıntısı aZda olsa var ve ara ara kulağının ağrıdığını söylüyor ne yapmalıyım hocam?
Çaresiz anne |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21 May 2014 Saat 20:39 |
|
Agri devam ederse, Iliadin'i 5 gune tamamlayin.. Sonrasinda; Serum Fiz ile devam edin... Agrinin kesilmesi, kulaginin iyilestigini gosterir.. SAKIN, Augmentin dahil hicbir antibiyotigi kullanmayin.
Cok darda kalmadikca, atesini bile dusurmeyin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 21 May 2014 Saat 20:40 |
|
![]() |
|
Prenses1345
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Prenses1345
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22 May 2014 Saat 08:40 |
|
Cevabınız için teşekkürler Hocam,burun damlasını tamamladığım gün hastalandı oğlum şimdi serumfizyolojik veriyorum fakAt burun akıntısı ve tıkanıklığı arttı hocam ateş 40 derecelerle devam sabah serumfiz.ardından burun kanadı,ateş ne kadar devam eder hocam herşey yolundamıdır? İlladin bırun damlasını tekrar kullanmaya gerek varmıdır?
Kafası karışık anne |
|
![]() |
|
Prenses1345
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Prenses1345
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22 May 2014 Saat 08:52 |
|
Hocam birde gözlerde aşırı çapaklanma ve kanlanma var hani sizin içşn referans olur belki yazabileceğim ufak şeyler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22 May 2014 Saat 14:47 |
|
Gozu icin; Gunde:4x1'er damla Tobrased goz damlasi damlatin. (5 gun).. Oncesinde, Serum fiz ile burun temizligi yapin.
|
|
![]() |
|
Prenses1345
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Prenses1345
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23 May 2014 Saat 17:06 |
|
Hocam tekrar merhaba pazartesi öğleden sonra ateşlenen oğlum bugün hala ateşli öksürük ve burun akıntısı arttı ateş 40 ı geçince fitil ve dönüşümlü advile devam ediyoruz.bugün de kakasını koyurenkli ve sulu yaptı altına farketmeyerek ishal diyemedim bir kere yaptığı için.ateş 38 i geçince halsiLeşip uyku haline geçiyor burun tıkalı 5 gün illadin kullNmıştım fakat tıkanınc bugün tekrar başladım uygunmudur? Maillerinizi makalelerinizi okudum hocam çok zorlanıyorum ateşlenince daha ne kadar devam edecektir ateş? Birde size telefonla danışmak mümkünmüdür? İstanbula geldiğimde ziyaretinize gelebilirmiyiz?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24 May 2014 Saat 14:08 |
|
Isterseniz, Telefon'da edebilirsiniz. Ev sini konusuruz.
Atesden korkmayin, zarari degil, bilakis faydasi vardir.Serum fiz ile burnunu acamiyorsaniz, Tekrar Iliadin kullanin... Birgun dahi ara Verdi iseniz, tekrar 3 gun kullanma hakkiniz dogar. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|