Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Astım teşhisi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Astım teşhisi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
elifsen Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 82
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı elifsen Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 8 Saat 23 Dakika önce Saat 14:50
Dönüşünüz için teşekkür ederim. Ya biz kime inanacağız Kadir bey. Gerçekten kime inanacağız. Napacağız. Aklımı yitirecegim. Hastaneden uzak kalmaya çalışıyorum fakat cocuknsoz konusu olunca belki gerçekten gereklidir diye götürüyoruz.. sonuç şaşmıyor. Niye bu şekilde bu sistem.. böyle böyle soğuttular bizi. Korkak yaptılar. Gerçekten gerekli olduğunda da korkuran veremez olacağız belki de..  alerji durumlari hakkında ne düşünüyorsunuz . Bunun içinde koruma ilaçları veriyorlar zespira vs. Çünkü gerçekten çok sıkıntı yaşıyoruz. Alerjene maruziyetten ayda üç kere atak geçirdi. Meğer sınıfında dört arkadaşı evde kedi besliyormuş birde öğretmeni besliyormuş sınıfta öksürük krizleri yaşıyor.. Çocuğum hafta sonu iyi oluyor hafta sonu kötü olmaya başlıyor. Öncesinde öksürük ve sonra hırıltılı hışırtıli solunum hızlı kalp atışı. Ciddi anlamda nefes almakta zorluk. Normal zamanda yok ama alerjene maruz kalırsa oluyor. Nekdr çevre önlemi alabilirimki. Okula gitmek zorunda bu çocuğun dışarıya çıkması gerekiyor. Verilen bu koruma ilaçları sadece baskılıyor. Zamanla bu ilaçlara bağımlı olacak belkide bu beni çok üzüyor.  Kalıcı tedavi ne yapacağım bağırsaklarıyla mi bağlantılı bu alerji durumu.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119646
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 8 Saat 16 Dakika önce Saat 14:57
Siz hala; Türk doktorlarının; "allerji" zırvalarına kanıyormusunuz? 
Bu zavallılar, asla Grip teşhis etmezler ve her öksürene Allerji derler. (Eskiden Astım diyorlardı!)
Bir daha bu "sözüm ona, allerji" olduğunda, şikayetlerini bana yazın. 
Bu tip allerjilerde DAİMA, hapşırmalar öksürmeden daha fazla ve önceliklidir.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 8 Saat 15 Dakika önce Saat 14:58
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.