|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
emine20
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: ateşGönderim Zamanı: 17 Tem 2014 Saat 10:03 |
|
merhaba doktor bey;
kızım geçen hafta paartesi günü ateşlendi ateşi bir gün sürdü 38,5 tu.aradan 2 gün geçtikten sonra kızımda böle hafifi öküsrme vardı ama böle gıcık olurda öle bir öksürme geniz akıntısı gibi birşey vardı sanki ve ağızlarının içinde beyaz beyazdı doktora götürdüm ve kulakları dolmuş yaklaık 4 gündür hasta dedi ve bana antibiyotik zinnat,prospan ve ağzı içinde mikostatin verdi apzındakilere mantar dedi. ve ben ilaçları kullanmadım pazar günü bir ateş başladı düne kadar devam etti..bu esnada ataeş 39 dan sonrasında calpol verdim çünkü ateşten dudakları sanki kanamış gibi kıpkırmızı oldu korktum bir kaç kere ateş düşürücü verdim .kızım çok kötü bitkindi acaba antibiyotrik versem mi diye düşündüm 1 kere verdim verdikten sonra pişman oldum bu süreyi antibiyotiksiz geçirebiliriz diye düşündüm ve vermedim sonrası .yalnız birde gögüste hırıltı var..arada balgam çıkarıo..o balgamı tam çıkartsa çok daha rahat edecek gibi. |
|
![]() |
|
emine20
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Tem 2014 Saat 10:04 |
|
doktor bey nasıl bir yol izlemem lazıma ama dün gece kızımın ateşi çıkmadı..ama dün sabah bir kere veridğim antibiyotik var..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Tem 2014 Saat 13:17 |
|
Ilac vermeyin. Antibiyotik gereken durumlarda; agizda pis bir koku olur ve dil ustunde kalin bir pas tabakasi olusur.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|