|
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Yazar | |
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07 May 2016 Saat 19:14 |
|
Sacsiz alan; daha ziyede Stres sonucu olusan; Pelat denilen sac dokulmesine benziyor. Her hangi bir tedavisi yoktur, 1-2 senede kenediliginden duzelebilir. Nadiren daha uzun suren hastalar da vardir.
|
|
![]() |
|
ÇİTOS
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07 May 2016 Saat 22:52 |
|
İlaçları keselimmi hocam.kepeğe benzer pul pul döküntü saç diplerinde.öyle üstüne kepek gibi saçını tarayınca dökülmüyor hocam.1.sınıfa gidiyor.çok yavaş hareket ediyor ders çalışırken.okurken.yazarken.ister istemez sabrım bitiyor.hızlansın diye bağırıyorum😔.dermatitin en hafif çeşidi demişti dr.vücudunda bile önemsiz kaşıntı oluyor bazen.cildi kuru ondanmıki diyorduk..bi psikoloğa mı götürsek.gerçi suç bende gibi duruyor.psikolojik baskı kuruyorum istemeden sanırım😢.önerileriniz sabrınız için teşekkürler...tekrar başınız sağolsun.Rabbim size ömür versin.ellerinizden öpüyorum.
|
|
![]() |
|
ÇİTOS
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07 May 2016 Saat 23:02 |
|
Hocam birde traş yaptırabikirmiyiz.elimizle yaralı bölgeyi açtığımızda saçlarının azaldığını görüyoruz.normalde öyle pelat hastalığındaki gibi halka halka açık alanları yok..çok üzülüyorum..bu terbisil hap ve losyonları bırakalımmı..sizin önerdiğiniz bitlisel claer şampuanı da kullanıyoruz..saç diplerini kazıyarak yıkıyorum😊.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08 May 2016 Saat 18:51 |
|
Teshis dogru olsa idi, Ilaclar
bir ise yarasa idi; simdiye kadar bir netice alirdiniz.. Pelat: oyle "halka-halka" olmaz. Yuvarlak veya oval sacsiz alan vardir.
|
|
![]() |
|
ÇİTOS
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 May 2016 Saat 19:39 |
|
Hocam merhaba.daha önce buna benzer sorunumuzda dediğiniz baticon ve kuruduktan sonra thiociliin pomat tedavinize başladım.bir hafta oldu.şimdi daha iyi.son halinin fotolarını atıcam.değerlwndirirseniz sevinirim.normalde açık bi alan yok.hasta bölgeyi elimle ayırdığımda dökülmüş alan ve yeni çıkan saçları görülüyor...yorumlarınızı bekliyor saygılar sunuyorum..
|
|
![]() |
|
ÇİTOS
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 May 2016 Saat 19:49 |
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 18 May 2016 Saat 18:13 |
|
Iyilesmekte olan Pelat... ...............................SON..........
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|