Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Goz Dalmasi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumGoz Dalmasi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ulkeryildizi Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 8
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ulkeryildizi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Goz Dalmasi
    Gönderim Zamanı: 29 Nis 2015 Saat 06:42
Hocam merhabalar,

2,5 yasindaki oglumun kres ogretmeni bugun oglumun arada sirada goz dalmalarinin oldugunu soyledi. Ben de zaman zaman farkettim. Ama ciddi olabilecegi hic aklima gelmediginden gozu daldiginda tepki verip vermedigini test etmek hic aklima gelmedi. Ancak goz dalmalarinin epilepsi belirtisi oldugunu duyunca cok endiselendim. Kanadada yasiyoruz. Hemen aile hekimimizi aradim. Norolojiye sevk edecegini EEG cekilmesi gerektigini ancak 6 aydan once randevu alamayacagimizi soyledi. (Burada durumlar boyle malesef) Bu arada belirteyim oglum 1,5 yasindayken 1 kez cok kisa sureli atesli havale gecirdi. Bunun disinda baska hicbir anormal durum ya da nobet tarzi birsey gozlemlemedim.

Bu durumda sizin gorusunuz ne olur? Hemen Turkiyeye mi gideyim? 6 ay sonraki randevuyu mu bekleyeyim? Cok ikilemde kaldim yardimci olursaniz gercekten mutesekkir olurum.

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119646
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Nis 2015 Saat 07:47
Oturun, oturdugunuz yerde!!!

Her "Epilepsi" denilen hastalik sizin zannettiginiz "Epilepsi" degildir....
1- "Grand Mall Epilepsi", yani sizin bildiginiz Epilepsi yani "Sara" hastaligi; sizin cocugunuzda olan, DEGIL...
2- "Petit Mall Epilepsi"; evet, goz dalmalari seklinde olanlari vardir. Tedavi edilmeleri gerekmez, kendiliginden, bir muddet sonra iyilesecek..
O doktora bir sorun bakalim, ne tip Epilepsi dusunmus!!!
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.