Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - öksürük, ishal
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumöksürük, ishal

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
bebeğim Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2009
Konum: sosyolog
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 26
Mesajın Direkt Linki Konu: öksürük, ishal
    Gönderim Zamanı: 25 Eki 2009 Saat 16:59
doktor bey kızım 8 aylık yaklaşık iki hafta önce halsizlik mutsuzluk başladı doktora götürdük viral enfeksiyon hafif boğaz kızarıklığı var dedi.peditüs,andoreks sprey diş etleri iltihaplanmış dentinoxs jel verdi üç gün kullan bırak dedi. bir hafta sonra ateşlenmeye başladı üç gün ateş devam etti tekra doktora gittik yine viral dedi ve iburamin cold şurup verdi.iburamin cold iki sefer kullandım bıraktım cold mix ballı limonla devam ettik ara sıra ateşi oluyodu kusmaları oluyodu üç gündürde ishali var yeni doğan bebek gibi günde üç dört sefer kötü kokulu kaka yapıyo çokça normalde günde bir sefer kaksı oluyodu çok huzursuz ve kötü öksürüyo zaman zaman hafif ateşi oluyo şu an hiçbir ilaç kullanmıyoruz kendi ken dine iyileşirmi tekrar doktora götürümmi ?
 ayrıca 8 aylık kızım 74 cm ve 10 buçuk kilo gelişimi nasıl acaba
kusura bakmayın çok uzun oldu.teşekkürler
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman


Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119662
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Eki 2009 Saat 13:08
6cm. boy, 2.5 kilo ağırlık fazlası var. Hiçbir ilacı kullanmayın.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

  | İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.