| Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
aslıbebek
Katılımcı Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 151
|
Konu: 6.ay az kilo alımı Gönderim Zamanı: 22 Kas 2013 Saat 12:05 |
|
hocam merhabalar kızım bugün tam 6 aylık oldu aşısını yaptırmaya sağlık ocağına götürdüğümüzde kilosu 7.400 çıktı boyu 67 cm ebeler kilosunu az buldu gecen ay 7kg dı , doktorumuZda nutrigen vitamin yazdı bu arada ek gıdaları bir aydır alıyor hocam çok endişeliyim beni az emiyor zaten ben kızıma nasıl kilo aldırabilirim ?? nutrigen işe yarar mı ? sipraktin önerirmisiniz ? doğum kg 2.800 boy47 cm di hocam sizce bu kg yeterli mi?
|
 |
aslıbebek
Katılımcı Üye
|
Gönderim Zamanı: 22 Kas 2013 Saat 16:41 |
|
hocam ayrıca sütüm emmediği için azaldı sadece gece emiyor sürekli sağıyorum artması için ama biberondan bile sütümü içmiyor kendimi paralıyorum emsin diye gece yeterki emsin diye kalkıp emziriyorum hocam giden süt artar mı? ne yapabilirim günlük süt içimi çok az yoğurdu çok güzel yiyor ama ne yapabilirimde süt içirebilirim hocam?
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
Puanlar: 119646
|
Gönderim Zamanı: 23 Kas 2013 Saat 01:55 |
|
O Saglik Ocagindaki ebelerin, hicbir halttan anladiklari yok.
Sizin kiziniz; hem 2.8kg dogmus, hem 3.5 kilo doganlara yetismis, hemde onlari 50gram gecmis...
Allah askina bu aptallarin ellerinde bir "Boy-Kilo" cetveli yokmu???
Boyle iskembeden atarak, bilgi vererek sizleri uzmeye ne haklari var!!!
Bunlara; agizlarinin payini vermediginiz icin bunlarda boyle serbestce atip-tutuyorlar..
Cocugunuz; 3.5 kilo dogmadi, 2.8kg dogdu.. Once bu bilgiyi o kalin kafalarina bir sokun...
|
 |
aslıbebek
Katılımcı Üye
|
Gönderim Zamanı: 23 Kas 2013 Saat 02:05 |
|
hocam kg ya siz normal diyorsanız benim için sorun yok ama süt sorununu nasıl çözerim ? yani bu çocukların bu yaştaki rn önemli eylemi emmek değil mi ? beni neden emmiyor ? bir hata mı yaptım diyorum , çalışmıyorum sırf onu rahatça emzirebilmek için hep hayal etmiştim 2 sene emzirmeyi ama bı durumda 1 sene bile zor gözüküyor , sağarak artar mı hocam bu süt yemediğim içmediğim şey kalmadı ilk aylar sütüm taşıyodu şimdi sağınca 25 30 cc anca çıkıyor , bir yol gösterin hocam ??
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
Puanlar: 119646
|
Gönderim Zamanı: 23 Kas 2013 Saat 02:27 |
|
Nutrigen hic bir ise yaramayacak. Anne sutunu oldugu kadar vereceksiniz, ustunu "Kutu sutleri" ile tamamlayin... Acele etmeyin, 2.8kg doganlarda isler biraz boyle zor oluyor...
|
 |
aslıbebek
Katılımcı Üye
|
Gönderim Zamanı: 23 Kas 2013 Saat 02:52 |
|
peki hocam teşekkürler sizin sayenizde sağlıkla büyüteceğiz inşallah yavrularımızı
|
 |