|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
cansuogun
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı cansuogun
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Hocam yardım (ateş)Gönderim Zamanı: 29 Haz 2014 Saat 22:57 |
|
Hocam merhaba 11 aylık kızım 2 gün 37.5-38 derece arası ateşlendi 3. gün ateşi olamadı 4. gün sabah 37.5 ateşle uyandı ama kısa sürdü, hiçbirinde ilaç kullanmadım ateşi kendi kendine düştü fakat bu 4 gün boyunca ara ara huzursuzluğu vardı,bana saldırıyor ısırmaya çalışıyor halıyı ısırmaya çalışıyor istediği bir şeyi vermediğimizde koltukları filan ısırmaya çalışıyor,ek gıdaya iştahı azaldı ama emme isteği arttı,sadece benim kucağımda olmak istiyor ,sadece 1 gün 4 kere kaka yaptı tam ishal değil ama diğer günler normaldi kaka sayısı,1.5 aydır geniz doluluğu var balgamlı hafif öksürük ne oluyor anlayamadık henüz dişi çıkmadı diş mi çıkarıyor,idrar yollarına mı baktırsak,grip mi oldu... 2 gün sonrada tatile gideceğiz bir akıl verin bize lütfen
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Haz 2014 Saat 09:23 |
|
Bu aylarda, antibiyotik gereken hastaliklar son derecede nadirdir. Eger; agizinda pis bir koku yoksa ve dilinde kalon bir pas takasida yoksa, antibiyotik gerekmez. Grip icin anlattiklarimi uygulayin.
|
|
![]() |
|
cansuogun
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı cansuogun
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Haz 2014 Saat 13:39 |
|
Teşekkürler hocam biz iye olabilir mi diye korkmuştuk...Peki tatile gidiyoruz denize sokmam da bir sakınca var mı? grip geçiriyor sonuçta hoş ateşi yok artık sadece geniz doluluğu var
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 01 Tem 2014 Saat 00:28 |
|
Bilakis, atin denize, 1 gunde duzelir..
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|