|
Ses kısıklığı ve burun tıkanıklığı lütfen yardım |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Roslem
Üye
Kayıt Tarihi: 27 Eyl 2019 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Ses kısıklığı ve burun tıkanıklığı lütfen yardımGönderim Zamanı: 27 Eyl 2019 Saat 01:22 |
|
Merhabalar Kadir Hocam. Lütfen yardım edin.2014 doğumlu oğlumun 3 hafta önce 38-39aradında değişen 8-9saat ateşi oldu(tavsiyelerinize uyarak ateş düşürücü vermedim). Sonrasında hiç ateşi olmadı ancak burun tıkanıklığı ve ses kısıklığı 3haftadır devam ediyor.doktora durumu anlattığımızda bazı tahliller istedi. Hemogramın tamamını nasıl yazacağımı bilmiyorum. MPV değeri dışında hepsi referans aralığında görünüyor. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 27 Eyl 2019 Saat 03:51 |
|
O doktor, pustun teki: Astim tedavisi vermis: Onceair Allerji tedavisi vermis: Zyrtec. Antibiyotik tedavisi vermis: Klamer250 Bunlar yetmemis, birde SALAK; Antibeksin vermis... Teshislere bakin: "… akut nazofarenjit,Akut larenjit,Mevsimsel alerjik rinit tanıları kondu. Vitamin D eksikligi demis, ama onun icin ilac yazmamis.. Bildigin Grip. O ilaclarin hicbiri kullanmayin. Kabahat sizde.. Nereden bulursunuz boyle supruntuleri!! 1 Ampul Dvit3 icirin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 27 Eyl 2019 Saat 03:52 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|